woensdag 22 november 2017 | week 47
Home » Algemeen » Grote loterij Hospice Lansingerland
Lansingerland/Bergschenhoek - De Stichting Vrienden van Hospice Lansingerland organiseert dit jaar weer een loterij. De opbrengst uit de verkoop van de loten is bestemd voor het hospice, dat gevestigd is aan de Burgemeester van Oostenweg 10-12 in Bergschenhoek.

Grote loterij Hospice Lansingerland

Grote loterij Hospice Lansingerland

Lansingerland/Bergschenhoek – De Stichting Vrienden van Hospice Lansingerland organiseert dit jaar weer een loterij. De opbrengst uit de verkoop van de loten is bestemd voor het hospice, dat gevestigd is aan de Burgemeester van Oostenweg 10-12 in Bergschenhoek.

Hospice Lansingerland biedt mensen een waardig verblijf in hun laatste levensfase en biedt plaats aan zeven gasten in een huiselijke omgeving. Het is een ‘thuis’ voor mensen met een levensverwachting van ongeveer drie maanden. Hospice Lansingerland is jaarlijks voor een groot deel afhankelijk van ongeveer 80 zeer betrokken vrijwilligers, sponsoring, donaties en giften. Met het kopen van loten steunt men het hospice, maar maakt men ook kans op het winnen van mooie prijzen.

Prijzen

Een groot aantal ondernemers in Lansingerland draagt Hospice Lansingerland een warm hart toe en heeft voor de loterij 30 prijzen beschikbaar gesteld.
De hoofdprijs is een rondvlucht (30 minuten) voor maximaal drie personen vanaf Rotterdam The Hague Airport. Verder zijn er vier prijzen ter waarde van € 250,-. De overige prijzen variëren tussen de € 25,- en € 100,-. Een volledig overzicht van de te winnen prijzen is te vinden op de website van Hospice Lansigerland:
https://www.hospicelansingerland.nl/ons-hospice/blog/decemberloterij-lansingerland
De loten kosten € 2,- per stuk en zijn vanaf woensdag 8 november te koop bij Bik & Zn. Schoenmakerij in Bergschenhoek, Veldkamp & Van Herk Makelaardij in Berkel en Rodenrijs, Jumbo Veltrop Bergschenhoek, Plus Koelhuis Bergschenhoek en De Wereldwinkel in Bleiswijk.
De trekking vindt plaats op maandag 18 december 2017 onder toezicht van notaris mr. A. Maxwell van Nouwen Notarissen te Bergschenhoek. Vergunning is verleend door de gemeente Lansingerland onder nummer U17.13850.

Check Also

Een moment van stilte om te herdenken

Bergschenhoek - Teeuw Uitvaartverzorging organiseert al enkele jaren een Herdenkingsavond met muziek en zang. Dit jaar vond het In Memoriam concert plaats op woensdagavond 15 november in Het Baken te Bergschenhoek. Een avond met muziek, zang en een kort gesproken woord waar werd stilgestaan bij hen die worden gemist.