maandag 16 juli 2018 | week 29
Home » Politieberichten » Onrust na woningbrand Rivierenstraat

Onrust na woningbrand Rivierenstraat

Berkel en Rodenrijs – De brand zaterdagavond 4 november in een woning aan de Rivierenstraat is vermoedelijk aangestoken. Omwonenden zeggen dat er iets naar binnen is gegooid wat de brand heeft veroorzaakt. Eerder op de avond zouden er al ruiten zijn ingegooid. Buurtbewoners zeggen dat de bewoner al enige tijd overlast in de straat veroorzaakt. Bij de brand, die rond 22.00 uur op de begane grond uitbrak, zijn geen gewonden gevallen.
Brandweer en politie waren snel ter plaatse. Ook burgemeester Pieter van de Stadt is gaan kijken en hij sprak met de bewoner en verontruste buurtbewoners. Later deelde hij mee dat politie en brandweer een onderzoek naar de oorzaak van de brand hebben ingesteld.

Check Also

Brand in boom en woning

Berkel en Rodenrijs – Brandweer en politie ontvingen zondagavond 1 juli de melding van een …