maandag 16 juli 2018 | week 29
Home » Advertorial » Van der Knaap Optiek houdt de kwaliteit in het oog

Van der Knaap Optiek houdt de kwaliteit in het oog

Van der Knaap Optiek houdt de kwaliteit in het oog

Bleiswijk – Na een verbouwingsperiode van vier weken opende Optiek Van der Knaap een compleet vernieuwde zaak aan de Dorpsstraat in het centrum van Bleiswijk. “Na tien jaar waren we wel weer aan vernieuwing toe,” aldus eigenaar Ron.

Trees Borkus-Henskens

Ruim achttien jaar geleden maakte Bleiswijk voor het eerst kennis met Ron van der Knaap. Hij vestigde zich als opticien in de Dorpsstraat en maakte al snel naam met zijn vakkundige aanpak. Na 8 jaar kon het naastgelegen pand bij de zaak getrokken worden en kwamen er tal van mogelijkheden om de specialismen van Van der Knaap nog meer uit te breiden.

Vakkundig team

In de loop der jaren breidde ook het Van der Knaapteam verder uit met een viertal medewerkers. Het team bestaat uit een opticien en vier contactlensspecialisten, waarvan een tevens optometrist is. De klantenkring groeide en groeit nog steeds gestaag; in Lansingerland, maar ook vanuit de hele regio.
“We ontvangen klanten die op zoek zijn naar de betere montuurmerken, de beste brillenglazen en personeel met kennis van producten die verkocht worden. Naast een breed aanbod presenteren we tevens een twaalftal exclusieve grote designers. Deze designers ontwerpen creatieve monturen, voor ieder wat wils, waardoor een nieuwe bril uitzoeken een feestje wordt.”

Verbouwing

Inmiddels is het complete interieur vernieuwd, de oogmeetruimtes zijn aangepast, de buitenzijde van het pand gerestyled, er is een nieuw logo ontworpen, nieuwe tasjes, doekjes, kortom; alles is stevig onder de loep genomen een klaar gemaakt voor de toekomst. In een zaak waar natuurlijke materialen een belangrijke plek innemen en bovendien een lichte, rustige en overzichtelijke indeling is gerealiseerd in een strak design.
“We gaan verder waar wij gebleven zijn; met onze klanten de beste kwaliteit leveren op het gebied van oogmeting, contactlensaanpassing en verkoop van prachtige designbrillen.
Als team laten we graag aan de klanten zien waar we trots op zijn en waar we met elkaar naar toe hebben gewerkt. We staan voor het leveren van kwaliteit en het meegaan in de ontwikkelingen; we blijven die beste kwaliteit niet alleen zien, maar ook presenteren en toepassen.”

Check Also

Rabobank is gul voor verenigingen en stichtingen

Lansingerland - De Rabobank Zuid-Holland Midden heeft een twaalftal verenigingen en stichtingen uit de regio verrast met een mooie cheque. Dinsdag 26 juni organiseerde de bank een speciaal moment voor de ontvangers van de donatie uit het Rabobank Coöperatiefonds. In totaal werd een bedrag van bijna € 25.000,- toegekend. De feestelijke bijeenkomst vond plaats in het Rabobankkantoor in Delft.