donderdag 18 oktober 2018 | week 42
Home » Advertorial » Van der Knaap Optiek houdt de kwaliteit in het oog

Van der Knaap Optiek houdt de kwaliteit in het oog

Van der Knaap Optiek houdt de kwaliteit in het oog

Bleiswijk – Na een verbouwingsperiode van vier weken opende Optiek Van der Knaap een compleet vernieuwde zaak aan de Dorpsstraat in het centrum van Bleiswijk. “Na tien jaar waren we wel weer aan vernieuwing toe,” aldus eigenaar Ron.

Trees Borkus-Henskens

Ruim achttien jaar geleden maakte Bleiswijk voor het eerst kennis met Ron van der Knaap. Hij vestigde zich als opticien in de Dorpsstraat en maakte al snel naam met zijn vakkundige aanpak. Na 8 jaar kon het naastgelegen pand bij de zaak getrokken worden en kwamen er tal van mogelijkheden om de specialismen van Van der Knaap nog meer uit te breiden.

Vakkundig team

In de loop der jaren breidde ook het Van der Knaapteam verder uit met een viertal medewerkers. Het team bestaat uit een opticien en vier contactlensspecialisten, waarvan een tevens optometrist is. De klantenkring groeide en groeit nog steeds gestaag; in Lansingerland, maar ook vanuit de hele regio.
“We ontvangen klanten die op zoek zijn naar de betere montuurmerken, de beste brillenglazen en personeel met kennis van producten die verkocht worden. Naast een breed aanbod presenteren we tevens een twaalftal exclusieve grote designers. Deze designers ontwerpen creatieve monturen, voor ieder wat wils, waardoor een nieuwe bril uitzoeken een feestje wordt.”

Verbouwing

Inmiddels is het complete interieur vernieuwd, de oogmeetruimtes zijn aangepast, de buitenzijde van het pand gerestyled, er is een nieuw logo ontworpen, nieuwe tasjes, doekjes, kortom; alles is stevig onder de loep genomen een klaar gemaakt voor de toekomst. In een zaak waar natuurlijke materialen een belangrijke plek innemen en bovendien een lichte, rustige en overzichtelijke indeling is gerealiseerd in een strak design.
“We gaan verder waar wij gebleven zijn; met onze klanten de beste kwaliteit leveren op het gebied van oogmeting, contactlensaanpassing en verkoop van prachtige designbrillen.
Als team laten we graag aan de klanten zien waar we trots op zijn en waar we met elkaar naar toe hebben gewerkt. We staan voor het leveren van kwaliteit en het meegaan in de ontwikkelingen; we blijven die beste kwaliteit niet alleen zien, maar ook presenteren en toepassen.”

Check Also

Natuurgeneeskunde, een andere kijk op gezondheid

Een 9-jarig meisje kwam met haar moeder voor een consult. Ze had al vanaf haar derde elke twee weken last van migraine met misselijkheid, overgeven en gevoeligheid voor prikkels. Ook had ze wekelijks sterke krampende pijn in haar been. Vooral als ze veel liep en dat is lastig voor een actief voetballend meisje.

Geef een reactie