woensdag 12 december 2018 | week 50
Home » Sport » PIP organiseert groots Jeugd Badminton Toernooi

PIP organiseert groots Jeugd Badminton Toernooi

PIP organiseert groots Jeugd Badminton Toernooi

Berkel en Rodenrijs – De Berkelse Badminton Vereniging PIP heeft op zaterdag 28 oktober het 13e Garage Wilgenlaan Toernooi georganiseerd. Na een moeizame start van de inschrijving is het toernooi geëindigd in een groots succes met een ongekend aantal deelnemers van 130 jongens en meisjes die gezamenlijk op één dag maar liefst 244 wedstrijden speelden.

Gespeeld werd in alle jeugdcategorieën; van de beginners S tot en met U19. De deelnemers kwamen niet alleen uit Lansingerland, maar ook uit de omliggende gemeenten en ver daar buiten. Zelfs vanuit Nijmegen en Amersfoort wisten spelers de weg te vinden naar PIP.
De eerste wedstrijden begonnen om 08.30 uur en om 21.15 uur was de laatste wedstrijd – die een klein uurtje duurde – gespeeld. Veel partijen waren een hoog niveau en spannend om te volgen. Er werden heel wat prijzen uitgereikt aan deelnemers uit Lansingerland. Een groot deel daarvan waren Pippers.
De Jongens Enkel S was een Berkels onderonsje met als winnaar Dion Hijdra en 2e Pepijn Smits. De Meisjes Dubbel U13 werd gewonnen door Milla Koenen en Kristel Luyken. Bij de Jongens Dubbel U15 eindigden Matt Ardon en Tygo Overmeer als tweede. De Jongens Dubbel U17 werd een overwinning voor Maik Scheermeijer en Tristan Smits. De finale Jongens Enkel U17 werd uitgevochten door Pippers; 1e werd Tristan Smits en 2e Tygo Overmeer, beiden met hun tweede prijs van de dag. Tot slot werden Kim Geene en Eva van der Pol 2e in de Meisjes Dubbel U19.

Check Also

Sportkleding TOGB vindt weg naar Letland

Berkel en Rodenrijs - Enige tijd geleden kwam door een sponsorwisseling de sportkleding van TOGB beschikbaar. Sportshirts, broeken, kousen en trainingspakken die nog geschikt zijn voor een tweede leven. Dozen vol met deze kleding kon gestuurd worden naar de Letse plaats Ludza aan de grens met Rusland.

Geef een reactie