dinsdag 11 december 2018 | week 50
Home » Sport » Mooie resultaten voor Tang Soo Do vereniging Chung Shin

Mooie resultaten voor Tang Soo Do vereniging Chung Shin

Mooie resultaten voor Tang Soo Do vereniging Chung Shin

Bergschenhoek – Tijdens het door de Internationaal Tang Soo Do Organisatie (ITO) georganiseerde toernooi in Hendrik-Ido-Ambacht, verzorgd door Master Cees van der Meer van sportschool Mudjeok E Yong, kwamen ruim 230 deelnemers van 22 verschillende sportscholen op de mat.

Het was weer een goed georganiseerd en sportief toernooi. Er waren deelnemers uit onder andere België, Griekenland en Amerika met als speciale gast Grootmeester Dominick Giacobbe, de grondlegger en president van de ITO.
Ook dit keer werden er weer prijzen behaald door leden van sportschool Chung Shin. Voor Lorenzo Schot Zwarte Band 1e Dan een 3e prijs wapens, 3e prijs breektesten en 2e prijs sparren. Ondanks dat Lorenzo nog maar 15 jaar is moest hij tegen oudere tegenstanders, maar dat maakte voor Lorenzo niet uit. Hij vocht zich naar een mooie en welverdiende 2e plaats. Andere prijzen zijn behaald door: Jacco van der Helm (13 jaar), Zwarte Band 1e Dan 3e prijs breektesten; Tom de Bruin (8 jaar) Groen-witte band, 2e prijs loopvormen en 3e prijs breektesten. De andere deelnemers van Chung Shin vielen net buiten de prijzen, omdat er met tienden van punten werd geteld waardoor de uitkomsten soms weinig scheelden.

Check Also

Voetbal ​ Ariston ’80 – TOGB (za): 4-1

Delft – TOGB trad zaterdag in Delft aan tegen de koploper in de 4e klasse …

Geef een reactie