donderdag 18 oktober 2018 | week 42
Home » Advertorial » Benu Apotheek scoort met de ServiLocker

Benu Apotheek scoort met de ServiLocker

Benu Apotheek scoort met de ServiLocker

Het is al weer anderhalf jaar geleden dat de Benu Apotheek in het centrum van Bergschenhoek verhuisde naar een splinternieuwe locatie. “Het is hier heerlijk werken in een ruim en licht pand, maar eerlijk gezegd went die ruimte wel snel als je er dagelijks in bezig bent.”

Nieuw aan het pand is ook de ServiLocker; een afhaalautomaat waarin medicijnen worden gelegd die vervolgens door de besteller kunnen worden opgehaald. “Hiermee zijn we de eerste en enige in heel Lansingerland. Het scheelt onze klanten veel tijd en bovendien hoeven ze nooit op hun medicijnen te wachten.”
Met name de laatste maanden van het jaar is het vaak erg druk bij de apotheek. “Een drukke periode, maar iedereen die gebruik maakt van de automaat heeft daar geen enkele hinder van. Je komt de medicijnen ophalen op de tijd die jou het beste schikt. Al is het midden in de nacht; je kunt er altijd terecht. Snel, anoniem, geen wachttijd en parkeren meestal voor de deur. Alle formaten verpakkingen passen er in en is de bestelling een koelkastproduct, dan spreken we af hoe laat we het in de automaat kunnen leggen. Ook op zaterdagochtend wordt hij nog gevuld.”

Werkwijze

De klant die de automaat wil gaan gebruiken moet zich eenmalig aanmelden door een aanvraagformulier in te vullen en af te geven aan een medewerker van de apotheek. De gebruiker moet een e-mailadres hebben en voor medicatie die de apotheek niet rechtstreeks kan declareren bij de verzekering komt er een rekening. “Je moet uiteraard als klant bij ons staan ingeschreven en zelf toestemming geven dat de apotheek de medicatie in de automaat plaatst om opgehaald te worden.” Heeft de klant die aanvraag niet gedaan, maar zit hij bijvoorbeeld in de file en kan hij de medicatie niet meer op tijd afhalen voor sluitingstijd, dan kan met een telefoontje worden geregeld dat het eenmalig in de ServiLocker wordt gelegd.
Toch blijven de apotheek en de medewerkers het altijd leuk om de klanten ook binnen te ontvangen. “We presenteren hier regelmatig nieuwe producten. Onze nieuwe verzorgingslijn van Avène is net binnen en we hebben ook Difrax artikelen voor de baby in huis; leuke cadeautjes voor de naderende feestmaand.”

Check Also

Extra handjes nodig?

Berkel en Rodenrijs - Heeft u ook van die kleine klusjes in huis die er maar niet van komen? Te weinig tijd, geen zin of misschien ook niet het juiste materiaal in huis. Neem dan contact op met Raymond van Waart van Busje en Klusje in Berkel en Rodenrijs.

Geef een reactie