dinsdag 11 december 2018 | week 50
Home » Sport » Soccer Boys – Blauw Zwart: 3-1

Soccer Boys – Blauw Zwart: 3-1

Bleiswijk – Tegen het Wassenaarse Blauw Zwart, de ploeg die nog geen punt behaald heeft deze competitie, heeft Soccer Boys niet al te veel problemen gekend om de uiteindelijke drie punten in eigen huis te houden. Na zeven wedstrijden heeft de ploeg van trainer Robert Linthorst dus de optimale score weten te bereiken en zal de ploeg volgende week in de uitwedstrijd tegen LSVV’ 70 voor de eerste periodetitel gaan.
Blauw Zwart was een ploeg die met recht de bus parkeerde voor het eigen doel. De Wassenaarse formatie was duidelijk gekomen om alleen maar tegen te houden. Met acht, negen man achter de bal had Soccer Boys moeite om een gaatje te vinden in de afweer van de gasten. Het was dan ook niet verwonderlijk dat het moest komen uit een spelhervatting om de doelman van Blauw Zwart te passeren. Een hoekschop voor Soccer Boys werd eerst nog afgeslagen maar werd opnieuw ingebracht waar Wilmar Zeelenberg de bal over de doellijn kon plaatsen, 1-0. Nog voor de rust een tweede doelpunt voor de thuisclub toen een diepe bal uiteindelijk bij Wilmar Zeelenberg kwam die andermaal voor Soccer Boys kon scoren.
De tweede helft was Blauw Zwart andermaal een speelbal voor Soccer Boys dat door middel van Sander van de Ruijtenbeek het derde doelpunt aantekende, 3-0.
Gemakzucht bij Soccer Boys, doordat de tegenstander in aanvallend opzicht geen vuist kon maken, leverde de Wassenaarse ploeg toch nog een strafschop op, 3-1. Voor de rest kwam Soccer Boys niet in gevaar. “Nu moeten we het over twee weken maar afmaken”, kijkt trainer Robert Linthorst alvast vooruit naar de volgende wedstrijd waarin de nacompetitie binnengehaald kan worden.

Check Also

Voetbal ​ Ariston ’80 – TOGB (za): 4-1

Delft – TOGB trad zaterdag in Delft aan tegen de koploper in de 4e klasse …

Geef een reactie