vrijdag 19 oktober 2018 | week 42
Home » Sport » BVCB te gast bij Sparta

BVCB te gast bij Sparta

BVCB te gast bij Sparta

Bergschenhoek – Afgelopen weekend had de activiteitencommissie van BVCB een druk programma. Zaterdag werd een succesvolle derde helft georganiseerd na de derby BVCB – CVV Berkel (2-2). Zondag stond in het teken van het traditionele wedstrijdbezoek, dit keer aan Sparta, die het tegen FC Groningen moest opnemen. 290 leden, leiders en familieleden vertrokken met bussen van Leo Ringelberg naar Het Kasteel.

De sfeer in het stadion was erg goed. Beide ploegen hebben de laatste weken slechte resultaten behaald dus het kon een open wedstrijd worden. Nadat de nodige broodjes kroket waren ingekocht ging het BVCB blauw plaatsnemen op de Bok de Korver tribune achter het doel voor hopelijk een leuke wedstrijd. Vanaf de eerste minuut ging Sparta er goed tegenaan. Na een benutte penalty door Sparta kon iedereen zien en horen dat veel BVCB voetballers het Sparta-lied goed kennen want het werd luidkeels meegezongen. De wedstrijd bleef spannend tot de laatste minuut en werd door de thuisclub gewonnen. Na het fluitsignaal werden de spelers onder luid BVCB applaus bedankt en ging het hele gezelschap terug naar Bergschenhoek.
Al met al een geslaagd BVCB evenement. Organisator Arjan Korving: “Dankzij de inzet van leiders, ouders en de medewerking van Sparta is het prima verlopen en heeft iedereen een leuke middag gehad.” De activiteitencommissie organiseert in het voorjaar een wedstrijdbezoek aan ADO Den Haag.

Check Also

Voetbalprogramma voor het weekeinde

Zaterdag: Valken’ 68 – Berkel TOGB – Sepper Altius 17.15 uur Soccer Boys – Monster …

Geef een reactie