woensdag 17 januari 2018 | week 03
Home » Sport » Berkel – Piershil: 2-5

Berkel – Piershil: 2-5

Berkel en Rodenrijs – Hoe blij Berkel – trainer Cor den Daas verleden week was en trots op het karakter van zijn ploeg des te groter was de deceptie na afloop van de wedstrijd tegen het bezoekende Piershil. Berkel was geen schim van de ploeg die bij BVCB op de valreep nog een punt wist veilig te stellen. “Eigenlijk heb ik geen goed woord over wat de ploeg vanmiddag heeft laten zien”, was na afloop de reactie van de trainer van Berkel. Dat de gasten voor de rust op een 0-2 voorsprong konden komen, kwam doordat de Berkelse voetballers de aanvallers van Piershil alle ruimte gaven om invaller doelman Daan Slager tweemaal het nakijken te geven bij doelpunten van Jan Jaspers en Joost Both. Cor den Daas zou met het inbrengen van Robert van der Velden voor Luke Zuijderwijk proberen het getij te keren met een meer aanvallende opstelling waar ook aanvoerder Erwin van der Stoep zich mee ging bemoeien. Echter toen Ricardo Hoogwerf met een afstand er 0-3 van wist te maken was het pleit beslecht. Berkel had daarvoor ook al geen kans voor de aansluitende treffer gehad. Berkel kwam met meer wissels met het inbrengen van Talib Azaroiali en Melvin de Groot voor Tim de Koning en Raynaldo Visser.
Hoogwerf en Jaspers zouden het vijftal doelpunten vol maken eer Berkel de eer mocht redden met twee doelpunten van Bart van den Dool en Freek van der Velden.

Check Also

Nieuwjaarsreceptie van Soccer Boys is er één met nieuwtjes

Bleiswijk - De einduitslag van Soccer Boys Oud tegen Nieuw (1-2) was niet belangrijk. Het vermaak des te groter. Evenals het samenzijn na afloop. De nieuwjaarsbijeenkomst bracht wel wat nieuwtjes voor de Bleiswijkse voetballers.