donderdag 13 december 2018 | week 50
Home » Sport » Rhoon – BVCB: 0-6

Rhoon – BVCB: 0-6

Rhoon – BVCB heeft zich keurig hersteld na de wedstrijd tegen Berkel waar het punten aan de opponent moest laten. Dat trainer Jan Everse de afgelopen week met de Hoekse formatie gesproken heeft, mag duidelijk zijn. De wedstrijd tegen Rhoon, die als hekkensluiter fungeert in de tweede klasse D, was een mooi opstapje voor de Bergschenhoekse voetballers voor een herstel. Gezien de einduitslag is dit ook duidelijk gelukt. De gasten hadden ook deze wedstrijd in Yousif de Kock en Evan Blom spelers die hun kans grepen om Rhoon het vuur nader aan de schenen te leggen. Na een tiental minuten kwam BVCB onder de druk uit en moest de thuisdoelman handelend optreden bij een schot van Denzel Medar. Vijf minuten later deed Rhoon iets terug maar doelman Wesley van der Molen greep goed in.
BVCB werd sterker en na een klein half uur kreeg het zijn beloning. Daar ging eerst wel een overtreding aan vooraf, maar arbiter Lingen liet doorspelen en Michell Hendriks schoot raak (0-1). Het vervolg liet een sterker BVCB zien waar doelman Van der Molen toch wel op zijn post moest blijven. Het tweede doelpunt viel aan de overkant toen een corner van Evan Blom door de vrijstaande Leon van den Heerik tot doelpunt werd verwerkt (0-2). Rhoon schoot voor de rust nog een keer op de paal.
De tweede helft was het eenrichtingsverkeer waarbij de doelpunten als rijpe appelen van de boom vielen. De gasten lieten de Rhoonse voetballers alle hoeken van het veld zien. BVCB kwam tot aanvaardbaar aanvallend voetbal en liet door middel van doelpunten van Evan Blom( 2x), Mitchell Hendriks en Denzel Medar zijn bedoelingen voor de rest van dit seizoen zien.

Check Also

Running2B loopt Rotterdamse Bruggenloop

Running2B loopt Rotterdamse Bruggenloop Bergschenhoek – Afgelopen weekend liepen Running2B hardlopers mooie tijden tijdens de …

Geef een reactie