donderdag 18 oktober 2018 | week 42
Home » Politiek » Aanmelden voor buurtvereniging Bloemenbuurt Samen kan nog
Rodenrijs - Een paar weken geleden heeft de buurtvereniging Bloemenbuurt samen via huis-aan-huis brieven en een interview in De Heraut haar oprichting kenbaar gemaakt. Aan de ludieke hondenpoepactie werd door ongeveer 10% van de bewoners gehoor gegeven.

Aanmelden voor buurtvereniging Bloemenbuurt Samen kan nog

Aanmelden voor buurtvereniging Bloemenbuurt Samen kan nog

Rodenrijs – Een paar weken geleden heeft de buurtvereniging Bloemenbuurt samen via huis-aan-huis brieven en een interview in De Heraut haar oprichting kenbaar gemaakt. Aan de ludieke hondenpoepactie werd door ongeveer 10% van de bewoners gehoor gegeven.

Bewoners in het gebied dat grofweg begrensd wordt door de Anjerdreef, Freesiastraat, Rozenpad en Gerberasingel kunnen zich nog vrijblijvend per e-mail opgeven om van alle aanstaande activiteiten op de hoogte te worden gehouden.
De kerngroep van de buurtvereniging in oprichting ‘Bloemenbuurt Samen’ laat in een eerste bericht weten dat door elkaar waar nodig te ondersteunen men sterker staat om zaken in overleg met de gemeente voor elkaar te krijgen.

Voorlopige agendapunten

– Nieuwbouw basisscholen, peuterspeelzaal en buitenschoolse opvang: Effecten op de directe leefomgeving en verkeersstromen (veiligheid) tijdens de bouw en daarna.
– Lange termijn plannen van de woningcorporatie 3B Wonen.
– Contact met de wijkagent over veiligheid en handhaving in de woonwijk.
– Openbare ruimte, zoals bestrating, trottoirs en gemeentelijk groen.
– Herinrichting van de woonwijk bij vervanging van de riolering.
Wilt u geïnformeerd worden, meld u dan aan via mailadres Bloemenbuurtsamen@gmail.com.

Check Also

“Geen hangplek in onze woonomgeving!”

Lansingerland - Bij de aanwijzing van een eerste reeks hangplekken voor jongeren is de locatie naast jongerencentrum The Point aan het einde van de Groeneweg in Bergschenhoek duidelijk slecht gevallen bij bewoners. Ze zijn de jarenlange overlast meer dan zat en voelen zich door bestuurlijk overleg aan het lijntje gehouden. Reden om ter plaatse te horen wat de stand van zaken is. We spraken boze, verontruste en wanhopige bewoners, die niet met hun naam in de krant willen.

Geef een reactie