donderdag 18 oktober 2018 | week 42
Home » Politiek » Rectificatie motie Wilderszijde

Rectificatie motie Wilderszijde

Rectificatie motie Wilderszijde

Bergschenhoek – In De Heraut van woensdag 1 oktober werd de motie om 800 extra sociale huurwoningen in de te ontwikkelen woonwijk Wilderszijde te bouwen toegeschreven aan de fractie van WIJ Lansingerland. Deze motie werd echter niet door WIJ Lansingerland ingebracht, maar door Petra Verhoef van de PvdA tijdens het debat in de gemeenteraadsvergadering. De motie – gesteund door GroenLinks, WIJ Lansingerland en Partij Neeleman – haalde het bij stemming niet.

Check Also

Onnodige discussie over incidentele financiële bijdrage aan het hospice

Lansingerland - Hospice Lansingerland komt soms in de problemen als de familie van een cliënt de eigen bijdrage niet kan betalen. Men diende een verzoek in bij het college van b. en w. en commissie Samenleving maakte er een bespreekpunt van. De wethouder bleek al een regeling in de maak te hebben.

Geef een reactie