woensdag 22 november 2017 | week 47
Home » Politiek » Rectificatie motie Wilderszijde

Rectificatie motie Wilderszijde

Rectificatie motie Wilderszijde

Bergschenhoek – In De Heraut van woensdag 1 oktober werd de motie om 800 extra sociale huurwoningen in de te ontwikkelen woonwijk Wilderszijde te bouwen toegeschreven aan de fractie van WIJ Lansingerland. Deze motie werd echter niet door WIJ Lansingerland ingebracht, maar door Petra Verhoef van de PvdA tijdens het debat in de gemeenteraadsvergadering. De motie – gesteund door GroenLinks, WIJ Lansingerland en Partij Neeleman – haalde het bij stemming niet.

Check Also

Wilderszijde wordt een groene, vitale en dynamische wijk

Lansingerland - Op woensdag 15 november jl. ondertekenden wethouders Albert Abee en Jeroen Heuvelink met zes verschillende contractpartijen het ambitiedocument voor de wijk Wilderszijde in Bergschenhoek, vlakbij het gemeentehuis. Dit was het startsein voor de verdere planontwikkeling.