woensdag 12 december 2018 | week 50
Home » Sport » Vriendjes & Vriendinnetjestoernooi PIP

Vriendjes & Vriendinnetjestoernooi PIP

Berkel en Rodenrijs – Vrijdag 6 oktober was het weer tijd voor het jaarlijkse Vriendjes & Vriendinnetjestoernooi van badmintonvereniging PIP. Elke Pipper mocht deze avond een vriendje of vriendinnetje meenemen waarmee ze het mochten opnemen tegen een andere Pipper met een vriendje of vriendinnetje.
Voordat ze konden beginnen met de wedstrijden moesten de spieren natuurlijk eerst even opgewarmd worden met een warming-up. Daarna ging de muziek aan en konden de eerste wedstrijden beginnen. Na acht minuten klonk het fluitsignaal en werden alle standen netjes doorgegeven aan de wedstrijdtafel. Sommige spelers hadden de volgende ronde even pauze en konden even bijkomen met een stukje komkommer, terwijl anderen direct weer aan de slag moesten. Nadat elk koppel vier of vijf wedstrijden gespeeld had, was het tijd voor de prijsuitreiking. Het winnende koppel van elke groep mocht een mooie prijs uitzoeken en ging daarna natuurlijk nog even op de foto.
De winnaars van groep 1 en 2 waren: Marijn en Sem en Pepijn en Tygo, van groep 3 en 5: Ida en Gwen en van groep 4: Esmee en Iris. Kortom: het was weer een gezellig en geslaagd toernooi!
Lijkt het jou ook leuk om eens te komen badmintonnen? Stuur dan een mail naar jeugd@bbvpip.nl en kom langs voor een gratis proefles! PIP speelt in sporthal Oostmeer op sportpark Het Hoge Land te Berkel en Rodenrijs.

Check Also

Voetbal Voorschoten’97 – Soccer Boys: 1-2

Voorschoten – Soccer Boys heeft de uitwedstrijd tegen Voorschoten’ 97 met 1-2 gewonnen. Belangrijke punten …

Geef een reactie