woensdag 22 november 2017 | week 47
Home » Algemeen » Uitvoering The Young Messiah

Uitvoering The Young Messiah

Zoetermeer/Lansingerland – Voor het zesde achtereenvolgende jaar trekt The Choir Company het land door en staat het koor zaterdag 25 november in de Oosterkerk in Zoetermeer. Naast de solisten zorgt een projectkoor van zangers en zangeressen uit alle delen van het land voor een bruisende en enthousiaste vertolking van The Young Messiah in de vertolking van Tom Parker.
Het concert wordt ook dit jaar begeleid door een professioneel team van musici met onder andere Peter van Essen op viool.
The Young Messiah is het aansprekende verhaal over het leven van Jezus Christus, de Messias, Zijn verschijning op aarde, Zijn lijden, sterven en opstanding. Het programma is de moeite waard. Zo zal er een selectie zijn van de mooiste Tom Parker arrangementen waarbij bekende liederen niet zullen ontbreken.
Voor de regio Lansingerland zal The Young Messiah op 25 november optreden in de Oosterkerk, Oosterheemplein 320 in Zoetermeer. De aanvang van het concert is 19.30 uur. Kaarten zijn voor € 20,- per stuk te bestellen via www.events4christ.nl en bij de Ichthusboekhandel in de Dorpsstraat 74 in Zoetermeer. Informatie en telefonisch reserveren bij 0172 – 471483.

Check Also

Gouden bruiloftspaar viert feest met de hele familie

Berkel en Rodenrijs - Ze zijn beiden een bekend gezicht in Berkel en Rodenrijs: schilder Cor Troost en zijn echtgenote Hilde Troost - in ’t Veen die dagelijks present is in hun winkel aan de Rodenrijseweg. Gisteren - op 21 november om precies te zijn - was het 50 jaar geleden dat ze elkaar het jawoord gaven. Dit gouden feest vierden ze samen met familie, vrienden en bekenden bij t Manneke.