zondag 16 december 2018 | week 50
Home » Sport » Kartfinale in Spa Franchorcham NAB

Kartfinale in Spa Franchorcham NAB

Kartfinale in Spa Franchorcham NAB

Spa/Berkel en Rodenrijs – Jordy Verboon nam een heel team met begeleiders mee naar Spa Franchorcham om de laatste race van dit seizoen te rijden in de koningsklasse. Het werd een regenachtig weekend en dus was er hier en daar wat minder grip. Toch is Jordy tevreden over het resultaat. Hij werd vierde in het algemeen klassement.

De training op vrijdag verliep soepel maar wel op regenbanden. Zaterdag begon de training goed, waardoor de kart als een kanon over de baan ging. Dan zondag, de dag van de race. Met droog weer een goede kans op een podiumplek. Maar helaas werd het die dag niet meer droog en werden de rondes bij vlagen snel en soms moeizaam gereden. Ondanks het onder druk zetten van medekarters op de baan behaalde Jordy een vijfde plek, wat hem in het algemeen klassement net naast het podium deed belanden. De sponsoren Cigo kaartenwinkel, De Kaaswaag, Gildepoelier Leon van den Berg, Sonja’s Vitaminebron, Pet’s Place, De Boer aanhangers, Wijnhandel van Vianen, Intertoys, Quinto kappers, Garagebedrijf Voscars, Cafe ’t Centrum, Orange Motors, Snoepexpress, Nieuw Kanton, Drukkerij de Potter, van Velzen B.V en J.M. Verboon worden allen hartelijk bedankt. Op naar een volgend seizoen!

Check Also

Sportkleding TOGB vindt weg naar Letland

Berkel en Rodenrijs - Enige tijd geleden kwam door een sponsorwisseling de sportkleding van TOGB beschikbaar. Sportshirts, broeken, kousen en trainingspakken die nog geschikt zijn voor een tweede leven. Dozen vol met deze kleding kon gestuurd worden naar de Letse plaats Ludza aan de grens met Rusland.

Geef een reactie