donderdag 18 oktober 2018 | week 42
Home » Algemeen » Nostalgie Behind The Dikes beleeft 200ste uitzending

Nostalgie Behind The Dikes beleeft 200ste uitzending

Nostalgie Behind The Dikes beleeft 200ste uitzending

Lansingerland – Café ’t Centrum was de centrale plek waar zaterdagochtend 30 september de 200ste uitzending van Nostalgie Behind The Dikes® plaatsvond. Tussen tien en één uur hanteerde Adri Troost daar de microfoon, terzijde gestaan door Lotte Overbeek.

Trees Borkus-Henskens

Het was dezelfde plek waar ook de honderdste uitzending plaatsvond. Te gast bij Johan Wouterse en op de plek waar Adri zich thuis voelt en in de loop der jaren present was met tal van activiteiten; onder andere de talentenjachten. Tal van bekenden maakten deze bijzondere uitzending live mee.

Verrassing

Sinds 7 december 2013 verzorgt Adri Troost elke zaterdagmorgen een radioprogramma voor 60- plussers op RTV Lansingerland. Het eerste uur Nederlandstalig en het tweede uur populaire en leuke nummers in een buitenlandse taal. Hij verhuisde mee van de Laan van Romen naar de studio in de voormalige brandweerkazerne in Bergschenhoek en slaat geen zaterdag over; met uitzondering van zijn verjaardag. Lachend vertelt hij dat die uitzending werd ingeblikt. “We zijn dankzij de antenne aan de Leeuwenhoekweg wereldwijd te ontvangen en mede daardoor hebben we heel wat luisteraars.”
Tijdens de 200ste uitzending stonden de aanwezigen twee verrassingen te wachten. Lotte Overbeek, de assistente van Adri, kreeg een oorkonde uitgereikt omdat ze in 100 uitzendingen de techniek verzorgde en dat nog steeds enthousiast doet. In aanwezigheid van haar ouders werd dit niet alleen een bijzonder, maar ook emotioneel moment. Maar ook Adri liet zich verrassen, want hij ontving een oorkonde ter gelegenheid van zijn 200ste uitzending. Eveneens bijzonder, want hij staat (of zit) er toch maar elke zaterdag!
Beiden – terzijde gestaan door Bryan Verhaar die de interviews voor zijn rekening neemt – zijn ze vaste van plan verder te gaan naar de 300ste uitzending. Aan hun enthousiasme en inzet te zien zal dat zeker gaan lukken.

Check Also

Goede samenwerking tussen Zadkine en Zus en Zo

Lansingerland - Kinderopvangorganisatie Zus en Zo kan weer 14 gediplomeerde medewerkers verwelkomen. Zij volgden een versnelde opleiding tot Pedagogisch Medewerker op ROC Zadkine.

Geef een reactie