maandag 19 februari 2018 | week 08
Home » Algemeen » Lezing over de katholieke parochie

Lezing over de katholieke parochie

Berkel en Rodenrijs – In ontmoetingscentrum Wel-kom! komt de heer H. Groeneveld van de Historische Vereniging Berkel en Rodenrijs vertellen over de geschiedenis van de Katholieke Parochie Onze Lieve Vrouw Geboorte in Berkel en Rodenrijs. Met foto’s van de vroegere en het huidige kerkgebouw.
Iedereen die het leuk vindt om nog eens terug te kijken naar foto’s van die mooie oude kerk en te horen over het ontstaan van die parochie, is van harte welkom op vrijdag 13 oktober. Het belooft een boeiende en gezellige middag te worden. De bijeenkomst wordt gehouden in ontmoetingscentrum Wel-kom! aan de Van Koetsveldstraat 3 en duurt van 14.00 tot 16.00 uur. De koffie en thee staan klaar.

Check Also

Hoekse Oranjecomité stroopt de mouwen op

Bergschenhoek - Al een collectant aan de deur gehad die om een bijdrage vraagt voor het naderende Koningsfeest in Bergschenhoek? Gelukkig zijn er weer tal van collectanten (er kunnen zich nog enkele mensen melden, want er liggen nog een paar wijken te wachten!!!) die de schouders er onder zetten om voldoende gelden te verzamelen voor het leuke dorpsfeest. De collecte is maandag van start gegaan en duurt tot 17 februari (zaterdag).