donderdag 16 augustus 2018 | week 33
Home » Algemeen » Lezing over de katholieke parochie

Lezing over de katholieke parochie

Berkel en Rodenrijs – In ontmoetingscentrum Wel-kom! komt de heer H. Groeneveld van de Historische Vereniging Berkel en Rodenrijs vertellen over de geschiedenis van de Katholieke Parochie Onze Lieve Vrouw Geboorte in Berkel en Rodenrijs. Met foto’s van de vroegere en het huidige kerkgebouw.
Iedereen die het leuk vindt om nog eens terug te kijken naar foto’s van die mooie oude kerk en te horen over het ontstaan van die parochie, is van harte welkom op vrijdag 13 oktober. Het belooft een boeiende en gezellige middag te worden. De bijeenkomst wordt gehouden in ontmoetingscentrum Wel-kom! aan de Van Koetsveldstraat 3 en duurt van 14.00 tot 16.00 uur. De koffie en thee staan klaar.

Check Also

Poging tot moord op de prins

Een van mijn roemruchte voorgangers als hervormd predikant in Bleiswijk is dominee Slaet. Heel oud …