donderdag 16 augustus 2018 | week 33
Home » Lezersschrijven » Verwarring

Verwarring

Woensdagmiddag draaide ik met mijn auto vanaf de Rodenrijseweg richting de Gemeentewerf in Berkel Centrum om boodschappen te gaan doen op het Westerplein. Door wegwerkzaamheden kon er maar één baan tegelijk doorsteken. Volgens het verkeersbord wat er stond, had ik voorrang en ik reed dan ook door. Echter op de terugweg stond er precies hetzelfde bord. In een flits realiseerde ik mij dit, maar volgde toch het bord en reed door. Dit keer stuitte ik echter op een tegenligger die vanuit zijn auto heftig met zijn armen zwaaiend aangaf dat ik terug moest. Inmiddels stonden er ook twee auto’s achter mij dus kon ik geen kant op. Duidelijk flink geïrriteerd stak mijn tegenligger terug.
Hopelijk zijn er na mij geen vervelendere dingen gebeurd. En meneer met de BMW, dit keer was niet IK het “domme blondje”.
Stratenmakers, voortaan even beter opletten!

Anja Bakker
Berkel en Rodenrijs

Check Also

Chillplekken in Lansingerland

Het nieuws dat de gemeente Lansingerland heeft bekend gemaakt waar vier locaties voor chillplekken komen, …