maandag 18 juni 2018 | week 25
Home » Commentaar » Sportverslagen

Sportverslagen

Elke maandag stroomt de redactiemail vol met grote en kleine verslagen van sportwedstrijden die het afgelopen weekend gespeeld zijn. Verslagen met enthousiasme geschreven waaruit een gevoel van trots, blijheid maar soms ook verslagenheid van een verloren wedstrijd spreekt. Ik word er altijd heel vrolijk van, al die moeite die mensen doen om hun sportcollega’s als helden op papier te krijgen. Om lezers te laten meebeleven hoe geweldig een wedstrijd was, of juist hoe teleurstellend de partij verlopen is. Deze week een kort verslag van CVV Berkel waarin de vaste verslaggever Johan van der Aalst, een echte voetballiefhebber in hart en nieren, vertelt over de afgelopen zaterdag waarbij de scheidsrechters van de club in het zonnetje zijn gezet. Gaaf initiatief. Twee verslagen over het nieuw gestarte schaatsseizoen, waar veel deelnemers op zijn afgekomen. Jammer dat we soms zo moeten snijden in al die prachtige verslagen, juist om iedereen aan bod te laten komen. Lekker blijven schrijven hoor enthousiaste sportverslaggevers van grote en kleine clubs, want mijn maandag wordt er echt zonnig van en hopelijk woensdag ook voor alle lezers.

Annelies Moerel

Check Also

Alles oranje

Wat hebben we met z’n allen weer genoten van Koningsdag en alle activiteiten die werden …