zondag 23 september 2018 | week 38
Home » Algemeen » Trouwe huurders 3B Wonen in het zonnetje gezet
De heer Van de Langenberg uit Bleiswijk werd eveneens verrast door Frans Weterings.

Trouwe huurders 3B Wonen in het zonnetje gezet

Trouwe huurders 3B Wonen in het zonnetje gezet

Lansingerland – Op de derde Dag van het Huren heeft 3B Wonen een aantal trouwe huurders in het zonnetje gezet. Uit de lange lijst van huurders die meer dan 30 jaar bij 3B Wonen huren, werden 100 huurders geloot. Zij kregen een brief met bedankje voor het trouwe huurdersschap en een bloemenbon. Bij drie huurders bracht directeur Frans Weterings het bloemetje persoonlijk langs.

De heer De Jong en mevrouw De Koning werden als eerste verrast. Zij komen beiden uit een eengezinswoning van 3B Wonen en wonen sinds kort naar volle tevredenheid aan de Groeneweg in Bergschenhoek. In Bleiswijk werd de familie Van de Langenberg op de Julianastraat bezocht. Ze zijn blij met de aanbouw naar de schuur die een aantal jaar geleden is gerealiseerd. In Berkel en Rodenrijs kregen de heer en mevrouw Koot hun bos bloemen. Mijnheer vertelde dat de verkoop van een aantal woningen de buurt goed heeft gedaan. Er is nu een mooie mix van huur en koop, oud en jong. Frans Weterings vertelde dat hij normaal gesproken de woningen alleen van de buitenkant ziet. Extra leuk dus om ook een keer bij de mensen binnen te kijken.
De Dag van het Huren is een jaarlijkse dag waarop corporaties in heel Nederland aandacht vragen voor het werk wat corporaties doen. 3B Wonen doet meer dan alleen het verhuren van woningen. “Omdat wij de betaalbaarheid van onze woningen erg belangrijk vinden, maken we ze ook energiezuiniger”, aldus Frans Weterings. “Dit doen we door de woningen nog beter te isoleren, maar ook door het plaatsen van zonnepanelen. Met nieuwbouwprojecten als Huis de Haas en De Stander in Bergschenhoek zorgen we dat het aanbod aan sociale huurwoningen in Lansingerland op peil blijft. En we ondersteunen bewoners-initiatieven die bijdragen aan de leefbaarheid van de wijk.”

Check Also

Rotta Kapoentjes gaan weer starten

Bergschenhoek - Buiten valt er altijd genoeg te zien en te horen. De zomer komt op zijn einde en de herfst laat zich al zien. Een heerlijke periode om een nazomer-ontdektocht te doen met uw kind of kleinkind. Bladeren, zaden en welke kriebeldiertjes zie je nu? Woensdag 26 september is het weer tijd voor mini-avontuur bij de Rotta Kapoentjes.