vrijdag 15 december 2017 | week 50
Home » Politiek » Meepraten met Leefbaar 3B

Meepraten met Leefbaar 3B

Lansingerland – Inwoners van Lansingerland kunnen samen met leden van Leefbaar 3B woensdagavond 18 oktober meepraten over het ontwerp verkiezingsprogramma. Bestuur en fractie van Leefbaar 3B vinden het belangrijk inwoners van Lansingerland in de gelegenheid te stellen om te reageren of mogelijk wijzigingen voor te stellen voor het ontwerp verkiezingsprogramma.
De bijeenkomst vindt plaats op woensdag 18 oktober, aanvang 19.30 uur in het gemeentehuis. Aanmelden voor deze bijeenkomst kan via janpieterblonk@hetnet.nl. Na aanmelding wordt het ontwerp verkiezingsprogramma op 14 oktober naar de deelnemers aan de bijeenkomst gemaild.

Check Also

Nieuwe visie voor centrum van Bergschenhoek

Bergschenhoek - Na het peilen van de mening van de bewoners van de verschillende dorpskernen van Lansingerland over hun winkelcentrum blijkt Bergschenhoek er bekaaid af te komen. Er moet wat gebeuren volgens de inwoners.