dinsdag 17 oktober 2017 | week 42
Home » Politiek » Meepraten met Leefbaar 3B

Meepraten met Leefbaar 3B

Lansingerland – Inwoners van Lansingerland kunnen samen met leden van Leefbaar 3B woensdagavond 18 oktober meepraten over het ontwerp verkiezingsprogramma. Bestuur en fractie van Leefbaar 3B vinden het belangrijk inwoners van Lansingerland in de gelegenheid te stellen om te reageren of mogelijk wijzigingen voor te stellen voor het ontwerp verkiezingsprogramma.
De bijeenkomst vindt plaats op woensdag 18 oktober, aanvang 19.30 uur in het gemeentehuis. Aanmelden voor deze bijeenkomst kan via janpieterblonk@hetnet.nl. Na aanmelding wordt het ontwerp verkiezingsprogramma op 14 oktober naar de deelnemers aan de bijeenkomst gemaild.

Check Also

Vluchtelingen op weg helpen naar werk

Lansingerland - De meeste asielgerechtigden hebben hulp nodig bij de oriëntatie op de Nederlandse arbeidsmarkt en hoe ze zichzelf moeten presenteren en het gesprek aangaan bij een potentiele werkgever. VluchtelingenWerk Nederland bundelt nu de krachten en heeft ook in Lansingerland de aftrap gegeven voor een project waarbij doen, leren en trainen centraal staan. Met een goede gecoördineerde begeleiding, dat wel.