dinsdag 18 september 2018 | week 38
Home » Sport » De Rotterdam Marathon lopen als een Kievit!

De Rotterdam Marathon lopen als een Kievit!

Bleiswijk – Zondag 17 december start de marathontrainingsgroep van de Kieviten met een traditionele gezellige inlooptraining. Tot die tijd wordt aangeraden in twee of drie keer per week totaal minstens 40 km te lopen. De deelnemer moet een duurloop van 18 km vol kunnen houden en minstens één keer een halve Marathon hebben gelopen.
Er komt een algemeen basisschema. Daarnaast is individuele begeleiding in de vorm van een op de loper/loopster toegespitst schema mogelijk. De gediplomeerde en ervaren trainers van de Kieviten kunnen in de voorbereidingsfase vragen op gebied van lopen, voeding, kleding, schoeisel en blessurepreventie en blessurebehandeling beantwoorden. Verzamelpunt is iedere zondag de parkeerplaats bij ’t Zeeltje, start lopen om 09.00 uur. Kosten voor deelname is voor Kieviten gratis. Anderen betalen € 40,-. Na inschrijven tot de marathon kunnen alle Kieviten trainingen bezocht worden. Bij lid worden tijdens de voorbereiding of direct na de marathon worden de inschrijfkosten in mindering gebracht. Meer informatie en aanmelding via trainer Dick Baggerman, dick.baggerman@upcmail.nl , 010 – 5221977 of 06-25035991.

Check Also

Voetbal Neptunus-Schiebroek – TOGB: 5-1

Schiebroek/Berkel en Rodenrijs – TOGB heeft ook de tweede wedstrijd in de beker uit tegen …