vrijdag 15 december 2017 | week 50
Home » Sport » Schaaktoernooi bij de 3-Torens

Schaaktoernooi bij de 3-Torens

Berkel en Rodenrijs – Schaakvereniging 3-Torens organiseert op dinsdag 17 oktober het Bakker-Open schaaktoernooi voor huis- en clubschakers, aanvang 20.00 uur. Dit toernooi vindt vier keer per jaar plaats en is toegankelijk voor iedereen die schaken leuk vindt, meedoen is gratis, gezellig en vrijblijvend. Er worden vier partijen gespeeld tegen verschillende tegenstanders. Hierbij telt het resultaat uit de voorgaande rondes mee. Bij een winpartij wordt de ronde erna tegen een sterkere speler gespeeld. Bij verlies speelt de schaker tegen een andere verliezer. De speellocatie is het gebouw van de Wijnstokgemeente aan de Rodenrijseweg 295. Inschrijving kan tot 20.15 uur, hierna start de eerste ronde.
Meer informatie via www.3-torens.nl of stuur een mail naar wedstrijdleider@3-torens.nl.

Check Also

TOGB 1 sluit ongeslagen af

Berkel en Rodenrijs – Zaterdag 9 december waren de laatste wedstrijden van de najaarscompetitie. Jeugd …