maandag 19 februari 2018 | week 08
Home » Advertorial » Ondanks regen, brachten winkeliers zonneschijn

Ondanks regen, brachten winkeliers zonneschijn

Bleiswijk Proeft!

Ondanks regen, brachten winkeliers zonneschijn

Bleiswijk – Zo begin oktober mag je toch wel wat eerste mooie herfstdagen verwachten. Daar had de winkeliersvereniging ook echt op gehoopt, maar het door haar op zaterdag 7 oktober georganiseerde evenement Bleiswijk Proeft! kreeg alleen maar regen. De bezoekers die de regen trotseerden lieten zich de (verse) hapjes en drankjes echter goed smaken.

John Hofman

In de gezellig ingerichte kramen stonden allerlei lekkernijen uitgestald. Gezonde producten en verser kon het eigenlijk niet. Onder een grote partytent waren tafels en banken neergezet om het publiek ‘aan tafel’ te verwelkomen. Maar helaas bleven de meeste mensen vanwege de regen thuis. Jammer, want met een paraplu boven het hoofd kon er volop genoten worden van alles wat de winkeliers uit Bleiswijk en regio te bieden hadden.
Regen of niet, het feest ging gewoon door en dat kenmerkt de echte middenstanders want: beloofd is beloofd! Of je nu een stukje kaas wilde proeven of een goed glas wijn, een verse oliebol om alvast in de stemming te komen van de koude winteravonden bij het haardvuur of vers fruit, het was er allemaal. Menige bezoeker liet het zich dan ook goed smaken en nam meteen een of meerdere producten mee naar huis. Ondertussen had de eerste band zich al opgesteld en zorgde voor de muzikale intermezzo’s die uiteraard niet mogen ontbreken bij een proeverij. De kids lieten zich niet kennen en kwamen cakes versieren.
Met het proeven van al die heerlijke producten lieten de winkeliers in Bleiswijk zien wat u de komende weken in de winkels kan verwachten, want uiteraard worden die aan het bestaande assortiment toegevoegd, waardoor de keuze misschien nog moeilijker wordt. Eén ding is zeker: met de toekomstige feestdagen voor ogen kunt u er zeker van zijn dat Ondernemend Bleiswijk u zal ‘verwennen’ met de allerfijnste producten en daarmee een fikse bijdrage zal leveren om het bij u thuis zo gezellig mogelijk te maken. Zowel vers als culinair zal de consument aan zijn of haar trekken komen. Voor degenen die zaterdag verstek lieten gaan: ook in de winkels zelf kunt u nog proeven.

Check Also

Juwelier G.J. den Boer blij met goudsmid Adeline

Zodra het weer wat beter gaat met de economie kan ook de juwelier dat merken. De klanten kijken niet alleen naar alle fraaie artikelen die gepresenteerd worden, maar ze maken nu ook wat meer tijd en ruimte vrij om na te denken over een speciale wens.