donderdag 20 september 2018 | week 38
Home » Lezersschrijven » Integratie (2)

Integratie (2)

Het ingezonden stuk over integratie is duidelijke taal. Helaas doet ook Bleiswijk hieraan mee. In een tuintje zie je onkruid, een scooter, liggende fietsen, stepjes etc, het is niet om aan te zien. Bij de Orion een voetbalveldje, geweldig voor de kinderen. Plotseling stond er een trampoline, leuk gebaar van iemand, alleen jammer dat er niet wordt nagedacht, het staat los op het grasveldje en is niet beveiligd, dus gevaarlijk. Als kinderen er vanaf vallen kunnen ze zelfs wat breken. Dit is naar wat ik gehoord heb ook al een keer gebeurd, maar de trampoline staat er nog steeds.
Als ik door die buurt loop, krijg ik de indruk, dat er mensen in die buurt erg bevoorrecht zijn en gewoon kunnen doen en laten wat hij/zij zelf willen, wat daar vaak geparkeerd staat, kan ik niet bevatten, in andere wijken moet men caravan of aanhanger binnen enkele dagen verwijderen, dus blijf ik me hier steeds over verbazen.
Het is inderdaad heel jammer van de verpaupering van de destijds nog leuke dorpen.

Gonny Kievit
Bleiswijk

Check Also

Bomenkap Bleiswijkse Zoom

Naar aanleiding van de stukjes in De Heraut over de grootschalige sloop in de Bleiswijkse …