maandag 19 februari 2018 | week 08
Home » Algemeen » Dag van de Mantelzorg in Lansingerland

Dag van de Mantelzorg in Lansingerland

Dag van de Mantelzorg in Lansingerland

Lansingerland – Mantelzorg is onbetaalde en vaak langdurige zorg voor zieke familieleden of vrienden. Bijvoorbeeld de dagelijkse zorg voor een partner met een chronische ziekte, de ondersteuning van een kind met een beperking of intensieve burenhulp. Op 10 november aanstaande worden deze mantelzorgers in het zonnetje gezet!

Op vrijdag 10 november is de Dag van de Mantelzorg. Om mantelzorgers te bedanken voor hun inzet organiseren het Steunpunt Mantelzorg en de gemeente Lansingerland die dag in het gemeentehuis een feestelijk en afwisselend programma voor alle mantelzorgers die in Lansingerland wonen en staan ingeschreven bij het Steunpunt Mantelzorg. Zo komt verhalenverteller Hans van Woerkom, kunt u uw nagels laten lakken of een heerlijk voetmassage krijgen. Wilt u liever wat actiever bezig zijn dan kunt u sjoelen of meedoen aan een golfclinic.

Aanmelden

Bent u of kent u een Lansingerlandse mantelzorger die nog niet staat ingeschreven bij het Steunpunt Mantelzorg? Aanmelden kan via het formulier op de website van Welzijn Lansingerland (welzijnlansingerland.nl) of via telefoonnummer 010 – 522 55 45.

Check Also

Hoekse Oranjecomité stroopt de mouwen op

Bergschenhoek - Al een collectant aan de deur gehad die om een bijdrage vraagt voor het naderende Koningsfeest in Bergschenhoek? Gelukkig zijn er weer tal van collectanten (er kunnen zich nog enkele mensen melden, want er liggen nog een paar wijken te wachten!!!) die de schouders er onder zetten om voldoende gelden te verzamelen voor het leuke dorpsfeest. De collecte is maandag van start gegaan en duurt tot 17 februari (zaterdag).