zondag 20 mei 2018 | week 20
Home » Algemeen » Dag van de Mantelzorg in Lansingerland

Dag van de Mantelzorg in Lansingerland

Dag van de Mantelzorg in Lansingerland

Lansingerland – Mantelzorg is onbetaalde en vaak langdurige zorg voor zieke familieleden of vrienden. Bijvoorbeeld de dagelijkse zorg voor een partner met een chronische ziekte, de ondersteuning van een kind met een beperking of intensieve burenhulp. Op 10 november aanstaande worden deze mantelzorgers in het zonnetje gezet!

Op vrijdag 10 november is de Dag van de Mantelzorg. Om mantelzorgers te bedanken voor hun inzet organiseren het Steunpunt Mantelzorg en de gemeente Lansingerland die dag in het gemeentehuis een feestelijk en afwisselend programma voor alle mantelzorgers die in Lansingerland wonen en staan ingeschreven bij het Steunpunt Mantelzorg. Zo komt verhalenverteller Hans van Woerkom, kunt u uw nagels laten lakken of een heerlijk voetmassage krijgen. Wilt u liever wat actiever bezig zijn dan kunt u sjoelen of meedoen aan een golfclinic.

Aanmelden

Bent u of kent u een Lansingerlandse mantelzorger die nog niet staat ingeschreven bij het Steunpunt Mantelzorg? Aanmelden kan via het formulier op de website van Welzijn Lansingerland (welzijnlansingerland.nl) of via telefoonnummer 010 – 522 55 45.

Check Also

Concert Vrienden Dorpskerk Bleiswijk

Bleiswijk – Op zaterdag 26 mei organiseert de Stichting Vrienden van de Dorpskerk Bleiswijk een …