donderdag 16 augustus 2018 | week 33
Home » Advertorial » Open Dag in De Werkplaats

Open Dag in De Werkplaats

Open Dag in De Werkplaats

Bleiswijk – Zaterdag 14 oktober is er een Open Dag voor iedereen in De Werkplaats. Er worden leuke nieuwe en oude producten verkocht. Bezoekers kunnen gezellig rondlopen in vier leuke en originele (cadeau)shops op één plek: brocante, vintage (meubeltjes/keramiek/servies/glaswerk), tweedehands (kinder)kleding, Afrikaanse accessoires. Renate bloembindkunst, gelegen voor de Werkplaats, is ook geopend voor bezoekers van de Open dag. Iedereen wordt uitgenodigd gezellig sfeer te proeven vanaf 10.00 uur in de Werkplaats. De koffie staat klaar op Dorpsstraat 73a (achter Renate bloembindkunst). Openingstijden Werkplaats: Woensdag tot en met vrijdag: van 10.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.

Check Also

Arcade Natuursteen verhuist naar Oudeland

Lansingerland - Wethouder Albert Abee en de Bleiswijkse ondernemer Mehmet Terlemis zetten vorige week samen de handtekeningen onder de verkoopovereenkomst van een kavel op bedrijventerrein Oudeland. Dat betekent voor de ondernemer een verhuizing van Bleiswijk naar Berkel en Rodenrijs.