maandag 19 februari 2018 | week 08
Home » Advertorial » Open Dag in De Werkplaats

Open Dag in De Werkplaats

Open Dag in De Werkplaats

Bleiswijk – Zaterdag 14 oktober is er een Open Dag voor iedereen in De Werkplaats. Er worden leuke nieuwe en oude producten verkocht. Bezoekers kunnen gezellig rondlopen in vier leuke en originele (cadeau)shops op één plek: brocante, vintage (meubeltjes/keramiek/servies/glaswerk), tweedehands (kinder)kleding, Afrikaanse accessoires. Renate bloembindkunst, gelegen voor de Werkplaats, is ook geopend voor bezoekers van de Open dag. Iedereen wordt uitgenodigd gezellig sfeer te proeven vanaf 10.00 uur in de Werkplaats. De koffie staat klaar op Dorpsstraat 73a (achter Renate bloembindkunst). Openingstijden Werkplaats: Woensdag tot en met vrijdag: van 10.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.

Check Also

Juwelier G.J. den Boer blij met goudsmid Adeline

Zodra het weer wat beter gaat met de economie kan ook de juwelier dat merken. De klanten kijken niet alleen naar alle fraaie artikelen die gepresenteerd worden, maar ze maken nu ook wat meer tijd en ruimte vrij om na te denken over een speciale wens.