vrijdag 15 december 2017 | week 50
Home » Advertorial » Open Dag in De Werkplaats

Open Dag in De Werkplaats

Open Dag in De Werkplaats

Bleiswijk – Zaterdag 14 oktober is er een Open Dag voor iedereen in De Werkplaats. Er worden leuke nieuwe en oude producten verkocht. Bezoekers kunnen gezellig rondlopen in vier leuke en originele (cadeau)shops op één plek: brocante, vintage (meubeltjes/keramiek/servies/glaswerk), tweedehands (kinder)kleding, Afrikaanse accessoires. Renate bloembindkunst, gelegen voor de Werkplaats, is ook geopend voor bezoekers van de Open dag. Iedereen wordt uitgenodigd gezellig sfeer te proeven vanaf 10.00 uur in de Werkplaats. De koffie staat klaar op Dorpsstraat 73a (achter Renate bloembindkunst). Openingstijden Werkplaats: Woensdag tot en met vrijdag: van 10.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.

Check Also

Quinto uitstraling nu ook in Bleiswijk

Bleiswijk - Toen Mike Stokman op 1 september 2016 de kapsalon van Simone in de Dorpsstraat van Bleiswijk overnam wilde hij eerst dat zowel zijn medewerkers als zijn klanten konden wennen aan een nieuw gezicht. Dat lukte prima in de periode die hierop volgde. Er werd lekker gewerkt en iedereen had het naar z’n zin.