zondag 20 mei 2018 | week 20
Home » Advertorial » Open Dag in De Werkplaats

Open Dag in De Werkplaats

Open Dag in De Werkplaats

Bleiswijk – Zaterdag 14 oktober is er een Open Dag voor iedereen in De Werkplaats. Er worden leuke nieuwe en oude producten verkocht. Bezoekers kunnen gezellig rondlopen in vier leuke en originele (cadeau)shops op één plek: brocante, vintage (meubeltjes/keramiek/servies/glaswerk), tweedehands (kinder)kleding, Afrikaanse accessoires. Renate bloembindkunst, gelegen voor de Werkplaats, is ook geopend voor bezoekers van de Open dag. Iedereen wordt uitgenodigd gezellig sfeer te proeven vanaf 10.00 uur in de Werkplaats. De koffie staat klaar op Dorpsstraat 73a (achter Renate bloembindkunst). Openingstijden Werkplaats: Woensdag tot en met vrijdag: van 10.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.

Check Also

Lancering Monopoly Lansingerland

Bergschenhoek - Om zeven uur stond de eerste klant maandagochtend 14 mei al voor de deur om er zeker van te zijn dat ze haar kon kopen; de allereerste editie van Monopoly Lansingerland gepresenteerd door de Jumbo in Bergschenhoek. Initiatiefnemer Christiaan Veltrop nam rond de klok van elven het eerste exemplaar officieel in ontvangst, maar toen was er al een flink aantal langs de kassa gegaan bij Jumbo Veltrop.