dinsdag 17 oktober 2017 | week 42
Home » Advertorial » Open Dag in De Werkplaats

Open Dag in De Werkplaats

Open Dag in De Werkplaats

Bleiswijk – Zaterdag 14 oktober is er een Open Dag voor iedereen in De Werkplaats. Er worden leuke nieuwe en oude producten verkocht. Bezoekers kunnen gezellig rondlopen in vier leuke en originele (cadeau)shops op één plek: brocante, vintage (meubeltjes/keramiek/servies/glaswerk), tweedehands (kinder)kleding, Afrikaanse accessoires. Renate bloembindkunst, gelegen voor de Werkplaats, is ook geopend voor bezoekers van de Open dag. Iedereen wordt uitgenodigd gezellig sfeer te proeven vanaf 10.00 uur in de Werkplaats. De koffie staat klaar op Dorpsstraat 73a (achter Renate bloembindkunst). Openingstijden Werkplaats: Woensdag tot en met vrijdag: van 10.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.

Check Also

Perflexxion maakt er werk van!

Betrouwbaar en betrokken. Zo wordt uitzendbureau Perflexxion door klanten getypeerd. Het enthousiaste team van Perflexxion maakt hier werk van door zowel flexwerkers als opdrachtgevers échte aandacht te geven.