woensdag 19 september 2018 | week 38
Home » Sport » Nerash start nieuwe seizoen

Nerash start nieuwe seizoen

Bergschenhoek – Het nieuwe seizoen bij Badmintonvereniging Nerash is op maandag 11 september van start gegaan met een dubbeltoernooi voor alle leden. Er werd gespeeld in drie poules van verschillende sterkten. De winnaars van de avond waren: Arthur Oppelaar en Jolanda Voshol (poule C, op de foto rechts), Rob van Nikkelen Kuijper en Kim van Dijk (poule B, op de foto links), René in ’t Veen en Xin Li (poule A, op de foto midden). Sportievelingen die geïnteresseerd zijn te komen spelen zijn van harte welkom om drie keer vrijblijvend mee te doen. Rackets zijn beschikbaar in de zaal. Meer informatie op www.nerash.nl.

Check Also

Voetbal Xerxes/DZB – BVCB: 2-3

Rotterdam – Van beide partijen een dramatische eerste vijfenveertig minuten in een wedstrijd waarin Archoen …