dinsdag 17 oktober 2017 | week 42
Home » Algemeen » Crescendo vliegt rond de wereld

Crescendo vliegt rond de wereld

Bleiswijk – Zaterdag 11 november heeft muziekvereniging Crescendo haar jaarlijkse najaarsconcert. Dit jaar wordt in een avond de hele wereld overgevlogen. Deze avond speelt de harmonie samen met slagwerkgroep Mi Ritmo stukken uit diverse landen, waarbij begonnen wordt in eigen land. Crescendo start met een bijzondere muziekact met humoristische kwinkslag. Hierna stappen de muzikanten in het vliegtuig om vervolgens alle continenten van de wereld te laten horen.
Vanuit Amerika zullen swingende klanken uit het Caribisch gebied klinken. De bandleden gaan op safari in Afrika en spelen een prachtige muziek uit Azië. Uiteraard wordt Down Under niet overgeslagen. Bezoekers kunnen een vliegticket kopen bij de entree voorafgaand aan het concert. Kosten € 7,50. De reis start om 20.00 uur en vanaf 19.30 uur is de zaal open. Iedereen wordt van harte uitgenodigd mee op reis te gaan. De locatie is in Bleiswijk en wordt nog bekend gemaakt. Het belooft een variërend, muzikaal en gezellig avondje uit te worden.

Check Also

Klaverjasclub Pius X kaart voor het goede doel

Berkel en Rodenrijs - Elke maand organiseert Klaverjasclub Pius X een sponsorklaverjasavond in een zaal van de Pius X kerk aan de Anjerdreef in het Rodenrijs. Er wordt voor een goed doel gekaart. Ook dit jaar kon een mooie cheque van € 5.000 worden uitgeschreven.