zondag 24 juni 2018 | week 25
Home » Algemeen » Collectanten gezocht Leger des Heils

Collectanten gezocht Leger des Heils

Lansingerland – Onder de noemer ‘Samenleven doe je dus niet alleen’ zoekt het Leger des Heils collectanten voor de jaarlijkse deur-tot-deurcollecte. De collecte wordt gehouden van 27 november tot en met 2 december 2017. De opbrengst van de collecte wordt gebruikt voor het sociaal maatschappelijk werk van het Leger des Heils. “Het wordt in Nederland steeds belangrijker naar elkaar om te kijken in eigen buurt. Het Leger des Heils wil sociale uitsluiting en eenzaamheid bestrijden door actief aanwezig te zijn in wijken en buurten waar wekelijks activiteiten organiseren, stelt commissioner Hans van Vliet, commandant van het Leger des Heils in Nederland. “De deuren van buurtsteunpunten en kerkgebouwen staan voor iedereen open en wekelijks worden inloopochtenden, gezamenlijke maaltijden en andere activiteiten georganiseerd. Zo dragen we bij aan een menswaardig bestaan voor mensen in nood.”
Aanmelden via www.legerdesheils.nl/collecte of bel met 036 – 5398175.

Check Also

Inloopavond ontwerpbestemmingsplan

Berkel en Rodenrijs – Op woensdag 4 juli organiseren wij in het gemeentehuis van Lansingerland …