woensdag 19 september 2018 | week 38
Home » Algemeen » Oktober Pink Ribbon maand

Oktober Pink Ribbon maand

Oktober Pink Ribbon maand

Bleiswijk – Een op de zeven vrouwen in Nederland krijgt borstkanker. Een heftig gegeven. Vooral ook omdat iedereen wel zeven vrouwen om zich heen kent. Er is geld nodig voor onderzoek.
Bij Annet en Ria Kraan steunen dit doel en zij willen graag helpen om hiervoor geld in te zamelen. Door mee te doen aan de sieradenworkshops op 7 oktober helpen deelnemers met inzamelen van geld. Die dag wordt ook de actie van Ria Kraan ondersteund. Zij verloor haar dochter Ilona op 36-jarige leeftijd aan borstkanker. Ria verkoopt chocolade voor Pink Ribbon. Vanaf 3 oktober zijn deze zakjes met 10 kleine flikken, melk, puur en wit al verkrijgbaar Bij Annet. De kosten zijn € 5,- en hiervan gaat € 2,50 naar Pink Ribbon. Kom naar Bij Annet, Dorpsstraat 65. Aanmelden voor de workshops of flikken bestellen kan via info@bijannet.nl, in de winkel of telefonisch op nummer 010 – 76 00 878.

Check Also

Gratis Glasbakdoos maakt ‘glasbakken’ nog makkelijker

Lansingerland - Om het de consument nog makkelijker te maken glas naar de glasbak te brengen, delen diverse supermarkten op zaterdag 29 september een exclusieve Glasbakdoos uit aan hun klanten.