maandag 19 februari 2018 | week 08
Home » Sport » Orioles aspiranten kampioen

Orioles aspiranten kampioen

Orioles aspiranten kampioen

Bergschenhoek – Na een laatste wedstrijd waarin de aspiranten van Orioles het kampioenschap veilig konden stellen, bleek de druk te hoog. Door wat tegenslag in combinatie met de spanning kwamen de Orioles met 9-9 net een punt tekort. Zondag 1 oktober kregen ze de herkansing. Goed uitgerust en met als doel vooral te gaan genieten van deze leuke sport ging de wedstrijd van start. De spanning was hoog en de stemming goed. Er werd goed gepitcht en het veldwerk van beide teams is mooi om te zien. Na de laatste ‘uit’ bij Catch wisten de Orioles Aspiranten met winst en dus champagne er een mooi feest van te maken. Op naar het komende seizoen om opnieuw een mooie prestatie neer te zetten.

Check Also

Berkel (VR) – SC ’t Gooi: 5-2

Berkel en Rodenrijs – Op het eigen sportpark was al snel duidelijk dat de punten …