donderdag 20 september 2018 | week 38
Home » Algemeen » Vrijmarkt De Leeuwerik

Vrijmarkt De Leeuwerik

Bleiswijk – Op woensdag 25 oktober wordt van 14.00 tot 16.30 uur een vrijmarkt gehouden in De Leeuwerik, Leeuwerikstraat 2. Deze vrijmarkt is bedoeld voor jong en oud en staat in het teken van het 25-jarig bestaan van De Leeuwerik. De organisatie is in handen van Team Welzijn Leeuwerik. Deze middag draait ook het Rad van Avontuur en is het kinderen mogelijk om zich te laten schminken. Voor de lekkere trek zijn er gratis poffertjes te verkrijgen. De opbrengst van het Rad van Avontuur komt ten goede aan de activiteiten voor de ouderen in De Leeuwerik.

Check Also

Lansinger Energie Markt

Lansingerland - Op donderdagavond 27 september organiseren Nieuwe Lansinger Stroom en de gemeente de tweede editie van de Lansinger Energie Markt. Wethouder Albert Abee en voorzitter Nieuwe Lansinger Stroom Menno van der Woude openen samen deze markt.