maandag 19 februari 2018 | week 08
Home » Algemeen » Vrijmarkt De Leeuwerik

Vrijmarkt De Leeuwerik

Bleiswijk – Op woensdag 25 oktober wordt van 14.00 tot 16.30 uur een vrijmarkt gehouden in De Leeuwerik, Leeuwerikstraat 2. Deze vrijmarkt is bedoeld voor jong en oud en staat in het teken van het 25-jarig bestaan van De Leeuwerik. De organisatie is in handen van Team Welzijn Leeuwerik. Deze middag draait ook het Rad van Avontuur en is het kinderen mogelijk om zich te laten schminken. Voor de lekkere trek zijn er gratis poffertjes te verkrijgen. De opbrengst van het Rad van Avontuur komt ten goede aan de activiteiten voor de ouderen in De Leeuwerik.

Check Also

Hoekse Oranjecomité stroopt de mouwen op

Bergschenhoek - Al een collectant aan de deur gehad die om een bijdrage vraagt voor het naderende Koningsfeest in Bergschenhoek? Gelukkig zijn er weer tal van collectanten (er kunnen zich nog enkele mensen melden, want er liggen nog een paar wijken te wachten!!!) die de schouders er onder zetten om voldoende gelden te verzamelen voor het leuke dorpsfeest. De collecte is maandag van start gegaan en duurt tot 17 februari (zaterdag).