maandag 18 juni 2018 | week 25
Home » Algemeen » Enquête halte Rodenrijs

Enquête halte Rodenrijs

Lansingerland – Veel inwoners van Lansingerland maken gebruik van de Randstadrail bij metrostation Rodenrijs. Het is immers een ideale verbinding als u naar Den Haag of Rotterdam wilt reizen. Om bij het station te komen, kiezen veel mensen voor de auto. Al vroeg in de ochtend staat het parkeerterrein vol met auto’s. Ook worden er veel fietsen geparkeerd. Dit gebeurt nu op meerdere plaatsen, waardoor het rommelig wordt.
De gemeente wil de parkeervoorzieningen verbeteren. Ook wil de gemeente de reiziger stimuleren meer met de fiets te komen. Dit moet mogelijk zijn, want uit onderzoek blijkt dat veel reizigers die nu met de auto komen op een afstand van minder dan anderhalve kilometer van het station wonen. Dat kan ook best op de fiets.
De gemeente hoort graag hoe het aantrekkelijker kan worden gemaakt om op de fiets naar het metrostation te komen. De e enquête is te vinden op www.lansingerland.nl/rodenrijs.

Check Also

Mannen onder elkaar

Berkel en Rodenrijs - Altijd al gedroomd van een loopbaan als kraanmachinist of bodemonderzoeker? Dan was je zaterdagochtend 9 juni aan het goede adres bij Van der Helm. Het bedrijf organiseerde een doe-dag en nodigde belangstellenden uit een kijkje te komen nemen op het bedrijf op Oudeland.