zondag 23 september 2018 | week 38
Home » Algemeen » Enquête halte Rodenrijs

Enquête halte Rodenrijs

Lansingerland – Veel inwoners van Lansingerland maken gebruik van de Randstadrail bij metrostation Rodenrijs. Het is immers een ideale verbinding als u naar Den Haag of Rotterdam wilt reizen. Om bij het station te komen, kiezen veel mensen voor de auto. Al vroeg in de ochtend staat het parkeerterrein vol met auto’s. Ook worden er veel fietsen geparkeerd. Dit gebeurt nu op meerdere plaatsen, waardoor het rommelig wordt.
De gemeente wil de parkeervoorzieningen verbeteren. Ook wil de gemeente de reiziger stimuleren meer met de fiets te komen. Dit moet mogelijk zijn, want uit onderzoek blijkt dat veel reizigers die nu met de auto komen op een afstand van minder dan anderhalve kilometer van het station wonen. Dat kan ook best op de fiets.
De gemeente hoort graag hoe het aantrekkelijker kan worden gemaakt om op de fiets naar het metrostation te komen. De e enquête is te vinden op www.lansingerland.nl/rodenrijs.

Check Also

Rotta Kapoentjes gaan weer starten

Bergschenhoek - Buiten valt er altijd genoeg te zien en te horen. De zomer komt op zijn einde en de herfst laat zich al zien. Een heerlijke periode om een nazomer-ontdektocht te doen met uw kind of kleinkind. Bladeren, zaden en welke kriebeldiertjes zie je nu? Woensdag 26 september is het weer tijd voor mini-avontuur bij de Rotta Kapoentjes.