dinsdag 17 oktober 2017 | week 42
Home » Politieberichten » Politie gaat de wijk in

Politie gaat de wijk in

Berkel en Rodenrijs – Op dinsdag 10 oktober zal de politie samen met de gemeente en de vrijwilligers van Buurttoezicht Lansingerland op twee plekken in de Gouden Buurt aanwezig zijn met een tent. De herfstvakantie staat voor de deur en politiemedewerkers willen inwoners informeren over wat zij mogelijk kunnen doen om de kans op een woninginbraak te verkleinen.
Locatie van de tenten: van 11.00 tot 14.00 uur op de speelplaats naast de Máxima- en Gouden Griffelschool. Van 16.00 uur tot 18.00 uur op het grasveld tussen de Donjon, Fort en Citadel.
Iedereen is van harte welkom in de tent om vragen te stellen. De deelnemende partijen geven graag advies zullen zorgen voor een bakje koffie tijdens dit gesprek.

Check Also

Lichtjesavond Lansingerland om te vieren, te eren en te gedenken

Lansingerland - Zaterdagavond 4 november vindt voor de eerste keer de Lichtjesavond Lansingerland plaats. Alle inwoners, oud en jong, zijn van harte welkom. Er worden met elkaar kaarsjes aangestoken voor mensen die we herdenken, mensen die we missen of mensen bij wie we graag even stil willen staan. Het thema luidt daarom Vieren, Eren en Gedenken. Belangstellenden zijn om 19.00 uur welkom in de tent naast zwembad De Windas aan de Berkelseweg te Bergschenhoek.