vrijdag 15 december 2017 | week 50
Home » Politieberichten » Politie gaat de wijk in

Politie gaat de wijk in

Berkel en Rodenrijs – Op dinsdag 10 oktober zal de politie samen met de gemeente en de vrijwilligers van Buurttoezicht Lansingerland op twee plekken in de Gouden Buurt aanwezig zijn met een tent. De herfstvakantie staat voor de deur en politiemedewerkers willen inwoners informeren over wat zij mogelijk kunnen doen om de kans op een woninginbraak te verkleinen.
Locatie van de tenten: van 11.00 tot 14.00 uur op de speelplaats naast de Máxima- en Gouden Griffelschool. Van 16.00 uur tot 18.00 uur op het grasveld tussen de Donjon, Fort en Citadel.
Iedereen is van harte welkom in de tent om vragen te stellen. De deelnemende partijen geven graag advies zullen zorgen voor een bakje koffie tijdens dit gesprek.

Check Also

’t Web opent met schot in de roos

Bleiswijk - Het was voor iedereen spannend; de eerste avond voor Theater ’t Web. Maar van die spanning was al snel niets meer te merken tijdens het optreden van LOS Muziektheater dat de primeur kreeg in het voor Lansingerland splinternieuwe theater aan de Nachtegaallaan in Bleiswijk. Het werd een topavond met alle stoelen bezet en een enthousiast publiek!