donderdag 16 augustus 2018 | week 33
Home » Politieberichten » Politie gaat de wijk in

Politie gaat de wijk in

Berkel en Rodenrijs – Op dinsdag 10 oktober zal de politie samen met de gemeente en de vrijwilligers van Buurttoezicht Lansingerland op twee plekken in de Gouden Buurt aanwezig zijn met een tent. De herfstvakantie staat voor de deur en politiemedewerkers willen inwoners informeren over wat zij mogelijk kunnen doen om de kans op een woninginbraak te verkleinen.
Locatie van de tenten: van 11.00 tot 14.00 uur op de speelplaats naast de Máxima- en Gouden Griffelschool. Van 16.00 uur tot 18.00 uur op het grasveld tussen de Donjon, Fort en Citadel.
Iedereen is van harte welkom in de tent om vragen te stellen. De deelnemende partijen geven graag advies zullen zorgen voor een bakje koffie tijdens dit gesprek.

Check Also

Rotta maakt plan om erfvogels te trekken

Bergschenhoek - Samen met Natuur- en Vogelwacht Rotta is er de afgelopen maanden nagedacht hoe het erf van Boerderij Het Lansingerland meer erfvogels kan trekken. Er is een prachtig plan gemaakt door Rotta. Hier wordt stap voor stap vorm aan gegeven.