donderdag 16 augustus 2018 | week 33
Home » Nieuws » Berkel Centrum sluit jubileum feestelijk af
Een feestelijk en vrolijk Mode Event.

Berkel Centrum sluit jubileum feestelijk af

Berkel Centrum sluit jubileum feestelijk af

Berkel en Rodenrijs – Met een schitterend Mode Event, activiteiten voor de kinderen en een podium vol muzikaal talent sloot Berkel Centrum de activiteiten rond het 20-jarig jubileum zaterdag 29 september feestelijk af.

Bleef het in de ochtenduren nog wat druilerig en rustig, in de middag stroomde het publiek toe om te komen genieten van het goed georganiseerde Mode Event op het podium midden in het centrum. Even leek het slechte weer roet in het eten te gooien, maar vanaf het moment dat de eerste zaak zich presenteerde waren alle stoelen bezet en viel er (bijna) geen druppel meer!
Tal van winkels presenteerden zich op de bühne; met mode in kleding voor alle leeftijden en maten, in het aankleden van huis en tuin, met lekkere hapjes die meteen werden rondgedeeld, met bloemen, lingerie en sportattributen. Het werd een flitsend gepresenteerde show waarbij de vele bezoekers een goed beeld kregen van hetgeen we de komende maanden in de winkels kunnen verwachten.
Voor de kinderen waren elders in het centrum tevens een springkussen en een creatent opgebouwd waar zij de hele dag van konden genieten.

Muziek

Lange Frans, Fleur Bonnewits en Andrea Hazes the lookalike maakten vervolgens hun opwachting op het podium. Rond etenstijd werd het iets rustiger. Lange Frans bleek een artiest met ervaring, want hij maakte er vroeg in de avond een echt feestje van waar hij het publiek graag bij betrok. Met dansende kinderen op het podium en polonaise op het plein waar hij zelf aan deelnam. Ook Leanne de Roo met haar band LEAN betraden het podium, afgewisseld met muziek van DJ Leen en een swingende saxofonist.
Berkel Centrum kan terugkijken op een mooie feestmaand die begon met taart en eindigde met muziek!

Check Also

Uitje bewoners Westpolderhuis naar Roofvogelboerderij

Berkel en Rodenrijs - Op dinsdag 17 juli zijn de bewoners van Het Westpolderhuis op uitstapje geweest naar de Roofvogelboerderij aan de Kleihoogt in Berkel en Rodenrijs. Bewoners werden begeleid door familie, personeel en vrijwilligers.