woensdag 21 februari 2018 | week 08
Home » Advertorial » Gezonde pauzehap van Albert Heijn

Gezonde pauzehap van Albert Heijn

Bleiswijk – De Week van de Pauzehap is er weer, dus gaan de leerlingen van basisscholen De Wiekslag en De Klimophoeve deze week aan de slag met gezonde tussendoortjes. Dat doen ze met een gratis pakket gezonde pauzehappen ter beschikking gesteld door Albert Heijn Bleiswijk. Vervolgens ervaren de leerlingen met uitdagende kennis- en doe-opdrachten en filmpjes hoe leuk en lekker een gezonde leefstijl kan zijn.
Tijdens de Week van de Pauzehap die van 25 september tot en met 29 september plaatsvindt, laat Albert Heijn aan meer dan 2000 scholen in Nederland zien dat tussendoortjes een belangrijk onderdeel zijn van een gezonde dag. Het pakket tussendoortjes bestaat onder meer uit witte druiven, blauwe bessen, komkommer met een pindakaasdip en muesli-notenbrood met margarine. Op de laatste dag selecteren leerlingen samen met hun ouders een lekker en gezond tussendoortje om mee naar school te nemen. De Week van de Pauzehap is onderdeel van het ‘Ik eet het beter’ programma. Albert Heijn wil met het ‘Ik eet het beter’-programma een bijdrage leveren aan een gezonde leefstijl voor basisschoolkinderen.

Check Also

Van Kaas tot Z vestigt zich in Winkelcentrum Gouden Hart

Berkel en Rodenrijs - ‘Kwaliteit zonder compromis’; dat is waar Marcel en Jacqueline Taal van Van Kaas tot Z zich in onderscheiden. Donderdag 15 februari openden zij hun nieuwe winkel en inmiddels hebben al heel wat klanten ervaren hoe leuk en vooral verrassend en smakelijk die is.