woensdag 13 december 2017 | week 50
Home » Heden & Verleden » Verdwenen Bergschenhoek, deel 7
Dorpsstraat 49 waar Arie Teeuw sinds de jaren ’30 een fotozaak had. In de jaren ’50-’60 landelijk bekend als Fotocentrale Bergschenhoek. Later verkocht hij er orgels. In 1975 kwam hier en de panden ernaast een Sparsuper met appartementen. Foto: Arie J. Vrijenhoek.

Verdwenen Bergschenhoek, deel 7

Verdwenen Bergschenhoek, deel 7

In deze aflevering (131) van Heden & Verleden het zevende deel over de serie over verdwenen gebouwen e.d. in Bergschenhoek. Binnenkort plaatsen we het laatste deel van deze reeks in Heden & Verleden. Het zesde deel was te lezen in De Heraut van 30 augustus 2017.

Wie wil reageren op deze rubriek of zelf een foto met anderen wil delen, kan contact met de redactie van De Heraut opnemen: tel. 010 – 5118892 of redactie@de-heraut.nl.

Door Fried Füss

Check Also

25 jaar diensten- en ontmoetingscentrum De Leeuwerik

In deze aflevering (133) van Heden & Verleden besteden we aandacht aan het 25-jarig bestaan …