zondag 23 september 2018 | week 38
Home » Algemeen » Organisatie Vrijwilligersmarkt tevreden met dertig deelnemende organisaties

Organisatie Vrijwilligersmarkt tevreden met dertig deelnemende organisaties

Organisatie Vrijwilligersmarkt tevreden met dertig deelnemende organisaties

Bergschenhoek – De gemeente Lansingerland was gastheer van de Vrijwilligersmarkt die vrijdag 22 september werd gehouden in het gemeentehuis. De organisatie lag in handen van het Vrijwilligers Informatiepunt Lansingerland. Alle deelnemers hadden hun stand gezellig ingericht om bezoekers zoveel mogelijk informatie te verstrekken.

John Hofman

Het is altijd weer afwachten hoeveel bezoekers zo’n markt trekt. Nadat wethouder Ankie van Tatenhove het evenement officieel had geopend, druppelden de bezoekers binnen. De wethouder vond het ook nu weer een prachtig initiatief en zei trots te zijn dat er zoveel vrijwilligers in Lansingerland zich inzetten voor allerlei organisaties. “Zonder hen is het moeilijk om goed te blijven functioneren” zei de wethouder. “We mogen deze keer weer enkele nieuwe organisaties verwelkomen.”
Dat waren onder meer in de categorie Dier en Natuur de afdeling Lansingerland van Groei en Bloei en in de categorie In de buurt onder meer de stichting Avondvierdaagse.
Tijdens een rondgang langs de tafels bleek dat er nog steeds meer vrijwilligers nodig zijn bij diverse organisaties zoals de Stichting Van Oldenbarnevelthoeve die voor haar bewoners nog mensen zoekt om bijvoorbeeld met ze te gaan wandelen, muziek te maken of naar de tandarts te gaan. Heeft u dus nog enkele uren per week beschikbaar dan zijn er volop mogelijkheden om u in te zetten voor uw medemens. Een gezellige Vrijwilligersmarkt met een zeer ruime keuze om uw vrije tijd nuttig te besteden.
Kijk op de website www.viplansingerland.nl voor meer informatie en vacatures voor vrijwilligerswerk.

Check Also

Steun Het Kleine Helden Huis

Regio - Franciscus Gasthuis ##+## Vlietland werkt samen met Het Kleine Helden Huis. Het Kleine Helden Huis biedt alle nazorg voor te vroeg geboren kinderen onder een dak. Dit in een rustige, veilige en niet klinische omgeving. Ingericht als huiskamerconcept en dat is uniek in Nederland. Het Kleine Helden Huis is gevestigd aan de Oostzeedijk in Rotterdam.