maandag 18 juni 2018 | week 25
Home » Algemeen » Organisatie Vrijwilligersmarkt tevreden met dertig deelnemende organisaties

Organisatie Vrijwilligersmarkt tevreden met dertig deelnemende organisaties

Organisatie Vrijwilligersmarkt tevreden met dertig deelnemende organisaties

Bergschenhoek – De gemeente Lansingerland was gastheer van de Vrijwilligersmarkt die vrijdag 22 september werd gehouden in het gemeentehuis. De organisatie lag in handen van het Vrijwilligers Informatiepunt Lansingerland. Alle deelnemers hadden hun stand gezellig ingericht om bezoekers zoveel mogelijk informatie te verstrekken.

John Hofman

Het is altijd weer afwachten hoeveel bezoekers zo’n markt trekt. Nadat wethouder Ankie van Tatenhove het evenement officieel had geopend, druppelden de bezoekers binnen. De wethouder vond het ook nu weer een prachtig initiatief en zei trots te zijn dat er zoveel vrijwilligers in Lansingerland zich inzetten voor allerlei organisaties. “Zonder hen is het moeilijk om goed te blijven functioneren” zei de wethouder. “We mogen deze keer weer enkele nieuwe organisaties verwelkomen.”
Dat waren onder meer in de categorie Dier en Natuur de afdeling Lansingerland van Groei en Bloei en in de categorie In de buurt onder meer de stichting Avondvierdaagse.
Tijdens een rondgang langs de tafels bleek dat er nog steeds meer vrijwilligers nodig zijn bij diverse organisaties zoals de Stichting Van Oldenbarnevelthoeve die voor haar bewoners nog mensen zoekt om bijvoorbeeld met ze te gaan wandelen, muziek te maken of naar de tandarts te gaan. Heeft u dus nog enkele uren per week beschikbaar dan zijn er volop mogelijkheden om u in te zetten voor uw medemens. Een gezellige Vrijwilligersmarkt met een zeer ruime keuze om uw vrije tijd nuttig te besteden.
Kijk op de website www.viplansingerland.nl voor meer informatie en vacatures voor vrijwilligerswerk.

Check Also

Mannen onder elkaar

Berkel en Rodenrijs - Altijd al gedroomd van een loopbaan als kraanmachinist of bodemonderzoeker? Dan was je zaterdagochtend 9 juni aan het goede adres bij Van der Helm. Het bedrijf organiseerde een doe-dag en nodigde belangstellenden uit een kijkje te komen nemen op het bedrijf op Oudeland.