zondag 23 september 2018 | week 38
Home » Lezersschrijven » Zonnebloem bedankt

Zonnebloem bedankt

Eenmaal per jaar is het de gewoonte dat de Zonnebloemverenigingen Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs en Bleiswijk een gezamenlijke activiteit organiseren. Deze keer was het in Bleiswijk in het gebouw de Leeuwerik. Van heinde en verre kwamen de busjes met oude en/of gehandicapten en de zaal was dan ook in korte tijd behoorlijk gevuld. Er zou een show worden gegeven door Wiener Melange, een gemengd koor in diverse Weense klederdrachten. Er werden allemaal liederen ten gehore gebracht uit diverse operettes. Het was erg mooi en het bijzondere was dat de dames de kleding zelf hadden gemaakt. Fantastisch. De liederen werden afgewisseld door beurtelings koor en solisten. In de pauze werden we getrakteerd op een hapje en een drankje en toen ging het weer verder. Nu werden er allemaal Weense liederen gezongen, zodat wij ons in een Weens café waanden. Al met al was het geweldig mooi en iedereen genoot zichtbaar en zong waar mogelijk een Duitse melodie mee. Het was een prachtige middag en ik wil mede namens alle mensen die er waren de Zonnebloemverenigingen hartelijk bedanken voor hun inzet. Jullie zien altijd weer kans om ons te laten genieten van mooie dingen. Hartelijk dank en hopelijk tot ziens.

Gré Smith-Oosting.

Check Also

Bomenkap Bleiswijkse Zoom

Naar aanleiding van de stukjes in De Heraut over de grootschalige sloop in de Bleiswijkse …