woensdag 19 september 2018 | week 38
Home » Commentaar » Met een lach en een traan

Met een lach en een traan

Het was de achterliggende week een periode met een lach en een traan. De lach was breed toen de koning op bezoek kwam en de trots van een mooi bedrijf deelde. De lach ging gepaard met een traan toen twee Lansingerlanders een belangrijke hoge onderscheiding kregen opgespeld voor hun werk dat zich zowel voor als achter de schermen afspeelt. De traan was er aan het einde van een week die alleen uit regen leek te bestaan en heel veel natte jassen, krullen, schoenen en paraplu’s opleverde bij activiteiten die zo graag mooi weer hadden gehad, maar de lach was weer breed op zondag toen de nieuwe week begon met zon. Helaas; van korte duur, want daar gingen we weer op maandag… Oké; als Hollanders hebben we het graag over het weer, maar die praatjes worden nu wel erg saai. Laten we het verder maar hebben over het opruimen van de tuinmeubelen, het inpakken van de zomerspullen, een winterse maaltijd bij kaarslicht; of ben ik dan te pessimistisch. We zullen het zien.

Trees Borkus-Henskens

Check Also

Drempels

Om de snelheid uit het verkeer te halen worden in veel wijken verkeersdrempels aangelegd. Het …