woensdag 18 juli 2018 | week 29
Home » Nieuws » Natte maar gezellige braderie Bruisend Bergschenhoek
Kinderen laten zich tegenhouden door het weer! Foto: John Hofman.

Natte maar gezellige braderie Bruisend Bergschenhoek

Natte maar gezellige braderie Bruisend Bergschenhoek

Bergschenhoek – Kent u het liedje nog van Rob de Nijs: “Ritme van de regen”? Inderdaad vielen de regendruppels zaterdag 16 september tijdens de braderie van Bruisend Bergschenhoek nagenoeg de hele dag ‘ritmisch’ naar beneden. Er kwam geen eind aan en dan dreigt de moed je in de schoenen te zakken. Maar Bruisend Bergschenhoek liet zich niet kennen. Aan al die kraamhouders, vrijwilligers en organisatie lag het zeker niet, want zij hielden de moed er in.

John Hofman

Ze hadden hun uiterste best gedaan om er, zoals altijd, weer iets gezelligs van te maken en dat is ook gelukt. Maar die regen hè! Je wilt toch even gaan kijken wat er allemaal in de kramen ligt en genieten van muziek en ander vermaak, maar dan wel met een fikse paraplu boven het hoofd. Kinderen laten zich in dat geval niet door het weer tegen houden, want die komen toch wel en vermaken zich altijd. Dat werkt meestal ook aanstekelijk voor de volwassenen, dus van lieverlee kwamen ook zij Bruisend Bergschenhoek een bezoek brengen. Eén ding weten we nu zeker, we laten ons niet meer tegen houden door minder mooi weer. En u weet het: u bent altijd welkom bij de winkeliers in Bergschenhoek, want daar staat service nog steeds hoog in het vaandel.

Check Also

Astrid vond haar vrijwilligerswerk via het VIP

Berkel en Rodenrijs - Voor het VIP, Vrijwilligers Informatie Punt Lansingerland, is elke vrijwilliger er een. Sommigen willen een dagdeel per week besteden aan vrijwilligerswerk, anderen hebben naast een gezin en een baan wel de behoefte om vrijwilliger te zijn, maar beschikken over minder tijd. En dat kan. Want de vacaturebank van het VIP biedt voor iedereen wat wils.