woensdag 21 februari 2018 | week 08
Home » Algemeen » Bewonersorganisatie Rotte viert Burendag

Bewonersorganisatie Rotte viert Burendag

Bergschenhoek – ‘Schuitje varen, theetje drinken’, dat maken de bewoners aan de Rottekade mee op Burendag die zondagmiddag 24 september wordt gehouden. Deze eerste Rotte-Burendag vindt plaats ‘in de bocht van de Ham’. De eigenaren van de landjes hebben spontaan hun terrein ter beschikking gesteld. Ook verschillende kapiteins hebben vaardiensten aangeboden. Daarnaast zijn er activiteiten zoals sjoelen en een kleurplatenwedstrijd voor de kinderen. Voor de muzikale omlijsting zorgen diverse bewoners die een instrument bespelen. Nu nog een lekker zonnetje, en deze burendag staat aan het begin van een traditie.
Het Oranje Fonds heeft de plannen van Bewoners Organisatie Rotte (BOR) positief beoordeeld en met de maximale subsidie van € 400 beloond. Zie voor meer informatie de website van de Bewoners Organisatie Rotte: www.bewonersorganisatierotte.123website.nl.

Check Also

Aanmelden voor Opschoondag

Op zaterdag 24 maart wordt de Landelijke Opschoondag gehouden. Hét moment om samen met uw …