maandag 18 juni 2018 | week 25
Home » Algemeen » Bewonersorganisatie Rotte viert Burendag

Bewonersorganisatie Rotte viert Burendag

Bergschenhoek – ‘Schuitje varen, theetje drinken’, dat maken de bewoners aan de Rottekade mee op Burendag die zondagmiddag 24 september wordt gehouden. Deze eerste Rotte-Burendag vindt plaats ‘in de bocht van de Ham’. De eigenaren van de landjes hebben spontaan hun terrein ter beschikking gesteld. Ook verschillende kapiteins hebben vaardiensten aangeboden. Daarnaast zijn er activiteiten zoals sjoelen en een kleurplatenwedstrijd voor de kinderen. Voor de muzikale omlijsting zorgen diverse bewoners die een instrument bespelen. Nu nog een lekker zonnetje, en deze burendag staat aan het begin van een traditie.
Het Oranje Fonds heeft de plannen van Bewoners Organisatie Rotte (BOR) positief beoordeeld en met de maximale subsidie van € 400 beloond. Zie voor meer informatie de website van de Bewoners Organisatie Rotte: www.bewonersorganisatierotte.123website.nl.

Check Also

Mannen onder elkaar

Berkel en Rodenrijs - Altijd al gedroomd van een loopbaan als kraanmachinist of bodemonderzoeker? Dan was je zaterdagochtend 9 juni aan het goede adres bij Van der Helm. Het bedrijf organiseerde een doe-dag en nodigde belangstellenden uit een kijkje te komen nemen op het bedrijf op Oudeland.