woensdag 13 december 2017 | week 50
Home » Algemeen » Bewonersorganisatie Rotte viert Burendag

Bewonersorganisatie Rotte viert Burendag

Bergschenhoek – ‘Schuitje varen, theetje drinken’, dat maken de bewoners aan de Rottekade mee op Burendag die zondagmiddag 24 september wordt gehouden. Deze eerste Rotte-Burendag vindt plaats ‘in de bocht van de Ham’. De eigenaren van de landjes hebben spontaan hun terrein ter beschikking gesteld. Ook verschillende kapiteins hebben vaardiensten aangeboden. Daarnaast zijn er activiteiten zoals sjoelen en een kleurplatenwedstrijd voor de kinderen. Voor de muzikale omlijsting zorgen diverse bewoners die een instrument bespelen. Nu nog een lekker zonnetje, en deze burendag staat aan het begin van een traditie.
Het Oranje Fonds heeft de plannen van Bewoners Organisatie Rotte (BOR) positief beoordeeld en met de maximale subsidie van € 400 beloond. Zie voor meer informatie de website van de Bewoners Organisatie Rotte: www.bewonersorganisatierotte.123website.nl.

Check Also

Vrolijk Sinterklaasfeest met cliënten Stichting Welzijn en Middin

Bleiswijk - Dat Sinterklaas heel oud begint te worden kon iedereen zien toen hij woensdag een bezoek bracht in De Leeuwerik. Het lopen ging wat minder vlot dan vorig jaar, maar zijn zetel stond al klaar. Cliënten van Stichting Welzijn Lansingerland en Middin verwelkomden hem allerhartelijkst toen hij verscheen. Eenmaal binnen, voelde hij zich al weer heel kwiek en luisterde met genoegen naar de vrolijke accordeonmuziek.