zondag 23 september 2018 | week 38
Home » Algemeen » Bewonersorganisatie Rotte viert Burendag

Bewonersorganisatie Rotte viert Burendag

Bergschenhoek – ‘Schuitje varen, theetje drinken’, dat maken de bewoners aan de Rottekade mee op Burendag die zondagmiddag 24 september wordt gehouden. Deze eerste Rotte-Burendag vindt plaats ‘in de bocht van de Ham’. De eigenaren van de landjes hebben spontaan hun terrein ter beschikking gesteld. Ook verschillende kapiteins hebben vaardiensten aangeboden. Daarnaast zijn er activiteiten zoals sjoelen en een kleurplatenwedstrijd voor de kinderen. Voor de muzikale omlijsting zorgen diverse bewoners die een instrument bespelen. Nu nog een lekker zonnetje, en deze burendag staat aan het begin van een traditie.
Het Oranje Fonds heeft de plannen van Bewoners Organisatie Rotte (BOR) positief beoordeeld en met de maximale subsidie van € 400 beloond. Zie voor meer informatie de website van de Bewoners Organisatie Rotte: www.bewonersorganisatierotte.123website.nl.

Check Also

Rotta Kapoentjes gaan weer starten

Bergschenhoek - Buiten valt er altijd genoeg te zien en te horen. De zomer komt op zijn einde en de herfst laat zich al zien. Een heerlijke periode om een nazomer-ontdektocht te doen met uw kind of kleinkind. Bladeren, zaden en welke kriebeldiertjes zie je nu? Woensdag 26 september is het weer tijd voor mini-avontuur bij de Rotta Kapoentjes.