woensdag 18 juli 2018 | week 29
Home » Politiek » Verbeteren leefbaarheid dorpskernen

Verbeteren leefbaarheid dorpskernen

Lansingerland – Voor de zomervakantie kwam de leefbaarheid van de dorpskernen van Bergschenhoek en Bleiswijk aan de orde in de gemeenteraadsvergadering. In de commissievergadering Algemeen Bestuur van september vroeg WIJ Lansingerland naar de vorderingen.
Wethouder Abee: “Een ingehuurd bureau heeft voor juni de plaatselijke situaties in kaart gebracht en de opgeleverde gegevens verwerkt. De resultaten van de onderzoeken zijn in Bergschenhoek teruggekoppeld en een dezer dagen ook in Bleiswijk.”
De rapportages komen eind september ter beschikking van het college en gaan aansluitend naar de raad die de te nemen maatregelen zal bespreken.
Dat belooft wat voor Bergschenhoek en Bleiswijk.

Check Also

Korte gemeenteraadsvergadering met inspreekster over luchthaven

Lansingerland - Op donderdag 5 juli hield de gemeenteraad de laatste reguliere vergadering voor het zomerreces. Inspreekster Annemieke Boxem vertelde de raad over nachtelijke geluidsoverlast door vluchten van en naar Rotterdam The Hague Airport (RTHA). Op donderdag 15 juli aanstaande wordt de kaderbrief met de begroting voor volgend jaar besproken.