maandag 19 maart 2018 | week 12
Home » Politiek » Verbeteren leefbaarheid dorpskernen

Verbeteren leefbaarheid dorpskernen

Lansingerland – Voor de zomervakantie kwam de leefbaarheid van de dorpskernen van Bergschenhoek en Bleiswijk aan de orde in de gemeenteraadsvergadering. In de commissievergadering Algemeen Bestuur van september vroeg WIJ Lansingerland naar de vorderingen.
Wethouder Abee: “Een ingehuurd bureau heeft voor juni de plaatselijke situaties in kaart gebracht en de opgeleverde gegevens verwerkt. De resultaten van de onderzoeken zijn in Bergschenhoek teruggekoppeld en een dezer dagen ook in Bleiswijk.”
De rapportages komen eind september ter beschikking van het college en gaan aansluitend naar de raad die de te nemen maatregelen zal bespreken.
Dat belooft wat voor Bergschenhoek en Bleiswijk.

Check Also

Wat kreeg de PvdA de afgelopen vier jaar voor elkaar?

De gemeenteraadsverkiezingen van woensdag 21 maart staan voor de deur. In deze Heraut staat een volledige pagina over wat PvdA de komende vier jaren wil bereiken en welke enthousiaste vrouwen en mannen dit gaan doen. Bij een vooruitblik past natuurlijk ook een terugblik. Wat kreeg PvdA als oppositiepartij voor elkaar? Best veel, lees maar even mee!