woensdag 18 oktober 2017 | week 42
Home » Politiek » Verbeteren leefbaarheid dorpskernen

Verbeteren leefbaarheid dorpskernen

Lansingerland – Voor de zomervakantie kwam de leefbaarheid van de dorpskernen van Bergschenhoek en Bleiswijk aan de orde in de gemeenteraadsvergadering. In de commissievergadering Algemeen Bestuur van september vroeg WIJ Lansingerland naar de vorderingen.
Wethouder Abee: “Een ingehuurd bureau heeft voor juni de plaatselijke situaties in kaart gebracht en de opgeleverde gegevens verwerkt. De resultaten van de onderzoeken zijn in Bergschenhoek teruggekoppeld en een dezer dagen ook in Bleiswijk.”
De rapportages komen eind september ter beschikking van het college en gaan aansluitend naar de raad die de te nemen maatregelen zal bespreken.
Dat belooft wat voor Bergschenhoek en Bleiswijk.

Check Also

Vluchtelingen op weg helpen naar werk

Lansingerland - De meeste asielgerechtigden hebben hulp nodig bij de oriëntatie op de Nederlandse arbeidsmarkt en hoe ze zichzelf moeten presenteren en het gesprek aangaan bij een potentiele werkgever. VluchtelingenWerk Nederland bundelt nu de krachten en heeft ook in Lansingerland de aftrap gegeven voor een project waarbij doen, leren en trainen centraal staan. Met een goede gecoördineerde begeleiding, dat wel.