woensdag 17 januari 2018 | week 03
Home » fbpost » Koning viert feest bij jubilerend Koppert mee

Koning viert feest bij jubilerend Koppert mee

Berkel en Rodenrijs – De directie van Koppert Biological Systems en een zaal vol genodigden heetten donderdagochtend 14 september Koning Willem-Alexander welkom als gast bij de viering van het 50-jarig jubileum van het bedrijf in Rodenrijs. Na de officiële opening van het nieuwe Experience Centre kreeg de koning een rondleiding door het bedrijf. Daarbij liet hij zich uitgebreid informeren over de werkzaamheden van Koppert dat zich richt op biologische gewasbescherming en verduurzaming van de teelt. Woensdag 20 september is een uitgebreider verslag in De Heraut te lezen.

Check Also

Brasserie Edelweiss getroffen door brand

Berkel en Rodenrijs - Even over half acht kreeg de brandweer maandagavond 15 januari een melding van een brand in Berkel Centrum. Even leek het er op dat Albert Heijn hierdoor getroffen was, maar het bleek in de naast gelegene Brasserie Edelweiss.