zondag 19 november 2017 | week 46
Home » fbpost » Koning viert feest bij jubilerend Koppert mee

Koning viert feest bij jubilerend Koppert mee

Berkel en Rodenrijs – De directie van Koppert Biological Systems en een zaal vol genodigden heetten donderdagochtend 14 september Koning Willem-Alexander welkom als gast bij de viering van het 50-jarig jubileum van het bedrijf in Rodenrijs. Na de officiële opening van het nieuwe Experience Centre kreeg de koning een rondleiding door het bedrijf. Daarbij liet hij zich uitgebreid informeren over de werkzaamheden van Koppert dat zich richt op biologische gewasbescherming en verduurzaming van de teelt. Woensdag 20 september is een uitgebreider verslag in De Heraut te lezen.

Check Also

Buurtbijeenkomst vraagt om de juiste aandacht

Op het veldje tegenover gebouw De Klaver aan de Noorderparklaan in Bergschenhoek verscheen zaterdagmiddag 11 november een grote witte tent. Een ‘wees welkom’ tent voor alle buurtbewoners in Boterdorp Zuid-West, want zij waren het waarom die tent werd opgezet en bemand.