maandag 16 juli 2018 | week 29
Home » Algemeen » Outlet Zoetermeer gaat niet door

Outlet Zoetermeer gaat niet door

Zoetermeer – Maandagavond 11 september hebben de gemeenteraad en het college van b. en w. van Zoetermer de komst van de Holland Outlet Mall (HOM) definitief afgeblazen. Eerder deze week besloot projectontwikkelaar Provast zich al terug te trekken.
Er bestond veel verzet tegen het winkelcentrum, dat maximaal 31.000 vierkante meter groot moest worden en de bestaande meubelboulevard zou moeten vervangen. Ook in Lansingerland keek de middenstand met argusogen naar de plannen.

Check Also

Dijkwacht inspecteert veenkades vanwege droogte

Bleiswijk/Bergschenhoek - De vrijwillige dijkwachten van Schieland en de Krimpenerwaard inspecteren deze week de veenkades in hun gebied. Dit vanwege de aanhoudende droogte.