maandag 16 juli 2018 | week 29
Home » Algemeen » Najaars Trucktour

Najaars Trucktour

Berkel en Rodenrijs – Zaterdag 16 september staat de 22e editie van de Najaars Trucktour op het programma. Een tocht van trucks door de omgeving voor mensen met een beperking. De stoet vertrekt om 12.00 uur bij Transportbedrijf GS van der IJssel aan de Wilgenlaan en rijdt via het centrum van Berkel naar Bergschenhoek en Bleiswijk met als doel een koffiestop in Waddinxveen. Bij het gemeentehuis van Bergschenhoek zal een Engelse lus op de Boterdorpseweg worden gemaakt. Ook wethouder Simon Fortuyn rijdt mee. Rond de klok van 17.00 uur zal zeker te horen zijn dat de trucks weer terugkomen. Via Zoetermeer, Rijswijk, Nootdorp en Pijnacker gaat het richting Berkel. Ook dan wordt op de rotonde bij het gemeentehuis een Engelse lus gemaakt en rijdt men langs het zwembad naar de Wilgenlaan. Het is altijd een prachtig gezicht met publiek langs de route.
De route is ook te vinden op: najaarstrucktour.nl.

Check Also

Crazy Summer Market

Bergschenhoek – Noteer alvast in uw agenda: zaterdag 25 augustus vindt van 11.00 tot 17.00 …