zaterdag 17 maart 2018 | week 11
Home » Algemeen » Nierstichting zoekt collectanten

Nierstichting zoekt collectanten

Berkel en Rodenrijs – In heel Nederland collecteren van 17 tot en met 23 september duizenden vrijwilligers voor de Nierstichting tijdens de landelijke collecteweek. Ook in Berkel en Rodenrijs. Alle bijdragen helpen om nierpatiënten hun leven terug te geven. En dat is hard nodig, want dialyseren is geen leven, maar overleven. Daarom zet de Nierstichting alles op alles voor de draagbare kunstnier.
Met de collecteweek in zicht, zoekt de Nierstichting in Berkel en Rodenrijs nog nieuwe collectanten. “Collecteren neemt hooguit twee uur van uw tijd in beslag. De inkomsten uit de collecte zijn erg belangrijk voor de Nierstichting”, zegt Anneke Woutersen, Nierstichting collectecoördinator van de Nierstichting in Berkel en Rodenrijs.
Belangstelllenden kunnen zich aanmelden via www.nierstichting.nl//2uur.

Check Also

Open huis Sprank

Berkel en Rodenrijs – Op zaterdag 17 maart opent Stichting Sprank haar deuren. In Berkel …