zondag 19 november 2017 | week 46
Home » Algemeen » Nierstichting zoekt collectanten

Nierstichting zoekt collectanten

Berkel en Rodenrijs – In heel Nederland collecteren van 17 tot en met 23 september duizenden vrijwilligers voor de Nierstichting tijdens de landelijke collecteweek. Ook in Berkel en Rodenrijs. Alle bijdragen helpen om nierpatiënten hun leven terug te geven. En dat is hard nodig, want dialyseren is geen leven, maar overleven. Daarom zet de Nierstichting alles op alles voor de draagbare kunstnier.
Met de collecteweek in zicht, zoekt de Nierstichting in Berkel en Rodenrijs nog nieuwe collectanten. “Collecteren neemt hooguit twee uur van uw tijd in beslag. De inkomsten uit de collecte zijn erg belangrijk voor de Nierstichting”, zegt Anneke Woutersen, Nierstichting collectecoördinator van de Nierstichting in Berkel en Rodenrijs.
Belangstelllenden kunnen zich aanmelden via www.nierstichting.nl//2uur.

Check Also

Flinke belangstelling voor concert geeft weer hoop voor de toekomst

Bleiswijk - De stoelen stonden weer netjes in rijen opgesteld tijdens het Najaarsconcert van muziekvereniging Crescendo, zaterdag 11 november in 't Web. Dat is ook een noodzaak als je gaat 'vliegen' om diverse landen te bezoeken, want het thema was 'Vlieg met me mee'. Heel fijn was, dat nagenoeg alle stoelen bezet waren en dat geeft Crescendo moed om fris en fruitig door te gaan waarmee ze bezig is: mooie muziek maken en de mensen een fijne avond te bezorgen. Zaterdagavond lukte dat perfect.