dinsdag 26 september 2017 | week 39
Home » Algemeen » Repetities Jeugdmusical Esther gestart

Repetities Jeugdmusical Esther gestart

Repetities Jeugdmusical Esther gestart

Berkel en Rodenrijs – Eerder dit jaar was in deze krant te lezen dat er binnen Lansingerland een geweldige musical op stapel staat. Het gaat om de prachtige musical Dagboek van Esther. De voorstelling is een co-productie van de Dorpskerk en de Ark en wordt op 27 en 28 januari opgevoerd. De spelers, zangers en een paar van de muzikanten zijn 8 tot 15 jaar.

Op vrijdag 1 september zijn de repetities begonnen. Na een korte kennismaking is er gelijk ingezet op de liedjes. Het enthousiasme spatte er vanaf, veel spelers hebben de zomervakantie gebruikt om de liedjes te oefenen met behulp van de cd. Sommige kinderen kennen zelfs hun tekst al uit het hoofd.
De grote rollen zijn verdeeld, maar we kunnen nog volop hulp gebruiken. Zo zoeken we nog naar koorleden, zodat de liedjes goed te horen zullen zijn. Ook is er nog één jongens hoofdrol vrij en kan men nog wat buikdanseressen gebruiken. Dus mocht je nog mee willen doen, geef je dan snel op via dagboekvanesther@hotmail.com.
Dit emailadres kan ook gebruikt worden voor het reserveren van kaarten. Er komt een voorstelling op zaterdag 27 januari 2018 om 19.30 uur en een op zondag 28 januari 2018 om 18.00 uur. Kaarten zijn gratis, aan het einde van de voorstelling zal er een collecte worden gehouden ter bestrijding van de onkosten.

Check Also

Duizenden bezoekers ontdekken De Kleihoogt

Berkel en Rodenrijs - Met de officiële opening van een nieuwe brug, een verrassend zonnetje hoog aan de hemel en duizenden bezoekers die wandelend of op de fiets een bezoekje brachten werd de vierde editie van Ontdek De Kleihoogt zondag 17 september een groot succes.