vrijdag 25 mei 2018 | week 21
Home » Algemeen » Run for the Message

Run for the Message

Bergschenhoek – Op zaterdag 23 september zal vanaf 11.00 uur in het Annie M.G. Schmidtpark (aan de kant van sporthal de Ackers) de Run for the Message gehouden worden. Dit is de jaarlijkse sponsorloop van Operatie Mobilisatie.
In Lansingerland wordt voor twee projecten gelopen: het werk van Renske Maasland op de Logos Hope, waarover een aantal weken een uitgebreid artikel in De Heraut stond en voor Dock3B. De vrijwilligers van Dock3B doen jongerenwerk in Lansingerland door projecten als Park in Actie en Action for Impact in Bergschenhoek, Sonrise in Berkel en DockSport in Bleiswijk.
Iedereen mag meedoen: rennend, lopend, met kinderwagen of rolstoel. Het doel is om geld op te halen voor een van bovengenoemde projecten. Deelnemers kunnen kiezen voor de 2,1-, 4,2- of 6,3-kilometerloop.
Opgeven en sponsoren kan via www.runforthemessage.nl/renske (voor het team van Renske) of www.runforthemessage.nl/lansingerland (voor het team van Rianne, Dock3B). Ook supporters zijn van harte welkom!

Check Also

Jobhulpmaatje – Samen werkt het!

Lansingerland - JobHulpMaatje werkt in meerdere Nederlandse steden al met succes. Door middel van maatjes- en groepstrajecten steunt zij werkzoekenden en helpt ze op weg naar passend werk. Op 28 mei start de eerste JobGroup in Pand 58.