vrijdag 19 januari 2018 | week 03
Home » Algemeen » Run for the Message

Run for the Message

Bergschenhoek – Op zaterdag 23 september zal vanaf 11.00 uur in het Annie M.G. Schmidtpark (aan de kant van sporthal de Ackers) de Run for the Message gehouden worden. Dit is de jaarlijkse sponsorloop van Operatie Mobilisatie.
In Lansingerland wordt voor twee projecten gelopen: het werk van Renske Maasland op de Logos Hope, waarover een aantal weken een uitgebreid artikel in De Heraut stond en voor Dock3B. De vrijwilligers van Dock3B doen jongerenwerk in Lansingerland door projecten als Park in Actie en Action for Impact in Bergschenhoek, Sonrise in Berkel en DockSport in Bleiswijk.
Iedereen mag meedoen: rennend, lopend, met kinderwagen of rolstoel. Het doel is om geld op te halen voor een van bovengenoemde projecten. Deelnemers kunnen kiezen voor de 2,1-, 4,2- of 6,3-kilometerloop.
Opgeven en sponsoren kan via www.runforthemessage.nl/renske (voor het team van Renske) of www.runforthemessage.nl/lansingerland (voor het team van Rianne, Dock3B). Ook supporters zijn van harte welkom!

Check Also

Nieuwe reanimatiecursussen

Bleiswijk – Op 14 februari en op 18 april start de Stichting Reanimatie 3B-Hoek weer …